📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
blessytb napisał/a:
Tę między nogami, a jaką? Spod bikini nic nie wystaje, więc tak sobie wydedukowałemJaka piczke?
GILF /bo na MILF to juz za stara /
[img:35a8d191d4]http://planetofthenerds.files.wordpress.com/2009/10/talesfromthecrypt2.jpg[/img:35a8d191d4]
DO MODERATORA
kurwa mac przeciez modyfikacje ciala itd na harda powinny isc. won z tym z glownej! fuuuj nic mnie jeszcze tak na tym portalu nie obrzydzilo, zarcie gowna z harda to przy tym pikus.
kurwa mac przeciez modyfikacje ciala itd na harda powinny isc. won z tym z glownej! fuuuj nic mnie jeszcze tak na tym portalu nie obrzydzilo, zarcie gowna z harda to przy tym pikus.
DAWAJCIE NA HARDA! ludzie nie są przygotowani na takie ... COŚ! A w chodząc na HARDA wiedzą czego mogą się spodziewać..
gasiorx napisał/a:
DO MODERATORA
Opalanie to nie modyfikacja ciała, tak?
wiki napisał/a:
Opalenizna – ściemnienie barwy skóry (szczególnie widoczne u osób o jasnej karnacji) w wyniku naturalnej, fizjologicznej reakcji, która zachodzi podczas ekspozycji na promieniowanie ultrafioletowe światła słonecznego (lub w solarium).
o ja pierdole, po śniadaniu byłem :/
Nieźle ją wysuszyło to Bałytckie słońce....
P.S - Takich Ghouli wybiłem multum w Fallout 3....
P.S - Takich Ghouli wybiłem multum w Fallout 3....
E.T.. powróciło.
Antek_amb napisał/a:
W czasach świetności musiała być niezłą laską. Teraz widać wiek i nadmiar opalania ale odruchy jej pozostały.
kurwa, czlowieku! spojrz na jej twarz! rysy twarzy i ogolna uroda się nie zmienia. gdyby była ładna nie musiałay robic dziwnymi sposobami z siebie monstrum.
a ja tu widzę spore podobieństwo tej skwarki do Golluma.
Versace ^^
to raczej na hard !!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów