📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Albo jest w chuj dobry albo robi to pierwszy raz w życiu.
to ma mini silnik turbinowy O_O ?
Piękna maszyna, silnik bezszczotkowy, pakiet pewnie LiPol. O ile sie nie myle to jakiś T-Rex 450. Ten koleś to jakiś arab czy inny ciapaty z tego co pamiętam. To nie fake, nawet w polsce są zawody akrobatyczne heli i aero. Wpiszcie sobie na YT "3d rc flying" wyskoczy wam więcej.
Próbowałem tak w domu zrobić i teraz nowy żyrandol muszę kupić. ;/
miota nim jak arcydiabel?
sprawdzam czy za to tez dostane warna xD
a tak serio - Typ jest mistrzem! Perfekcyjne opanowanie!
sprawdzam czy za to tez dostane warna xD
a tak serio - Typ jest mistrzem! Perfekcyjne opanowanie!
ma wgrany Chip tuning z choreografią Gosi Andrzejewicz
że mój pies tak się mnie słuchał
zajebisty jest.na pewno mu się ta umiejętność w życiu przyda.
ciekawe ile czasu stracił na ćwiczenia
Kurwa mać. karoldeicide rocznik 83?
karoldeicide napisał/a:
zajebisty jest.na pewno mu się ta umiejętność w życiu przyda.
Hmm... kasa jest, pasja jest, i z pewnością podwieję jakiejś kieckę... Bardziej to przydatne niż napinanie się na sadisticu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów