📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
mi opierdalanie kolby inaczej się kojarzy
Ale śmiechowa, mała, chapczywa gnida
So cute *.*
Co to kurwa, sadistic, czy kółko domowych przyjaciół, hę?
Co to kurwa, sadistic, czy kółko domowych przyjaciół, hę?
Troche jak kobieta, nie ważne co się zapytasz to: NIE!, ale jak coś dajesz to zabierają a potem w kącie cieszą japy
to jest jeżozwierz... on potrafi strzelać kolcami, ale takiego jak kupujesz to bez kolców z wyrwanymi. I chyba mu sie je wyrywa regularnie jak rosną.
Wsłuchajcie się w wydawane przez tego żarłoka dźwięki, ja przez nie dałem piwo - niby słodko landrynkowe, a rzęzi jak pomiot szatana.
Ale ciamka skurwysyn niekulturalny.
Tak jak @Sołtys słusznie napisał, za opierdalanie kolby powinno być piwo, jednakże nie dam, bo wchodzę na sadistica żeby oglądać materiał jakiego nie znajdę na co dzień na byle jakiej stronce, a przede wszystkim żeby nakarmić swój sadystyczny łeb, a tu co? Zwierzaczki które wpierdalają jedzenie...
Brakuje jeszcze kotków i hipopotamków...
Brakuje jeszcze kotków i hipopotamków...
ożeż Ty kurwa ja pierdole. Jakie to kurwaa słodkie jest!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów