📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
A mnie strasznie przerażało to. Co prawda miałem wtedy jakieś 5-6 lat, ale srałem w gacie ze strachu.
Zakończenie powala
Jak w każdym serialu, gorsze i słabsze odcinki. Dobry był z Demi Moore odcinek czy ten wyreżyrowany przez Arnold Schwarzeneggera
Do tego jeszcze Gęsia Skórka oraz Czy boisz się ciemności i mamy komplet strasznych filmów dzieciństwa lat 90tych
@benykuleczka84
O to mi chodziło. Ja się pomyliłem, pamięć nie ta; Leci piwko dzięki za fragment....
O to mi chodziło. Ja się pomyliłem, pamięć nie ta; Leci piwko dzięki za fragment....
oglądaliśmy to za dzieciaka i jesteśmy normalni, dzisiaj dzieci oglądają homoseksualną ciuchcie pierdzącą tolerancją -ciekawe co z tego wyjdzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów