Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ile VAT-u przebimbał jego idol?
oho widze mamy bezrobotnego na zasiłkach
Szur, dur, a u was biją murzynów! Już bardziej idiotycznej odpowiedzi wymyślić nie mogłeś.
A co do VATu i tych "słynnych" przekrętów "ośmiu ostatnich lat", to przypominam że PIS zaczął pierwszą kadencję od szerokiego audytu poprzedników. Przypominam, jak choćby Adamczyk rozwijał z mównicy sejmowej niekończącą się listę rzekomych przekrętów. I co? Pisiory od lat mają pełnie władzy, trzymaja za mordę policję, prokuraturę i powiedz mi ilu osobom postawili zarzuty? No ilu? Gdzie te wszystkie przekręty tak rozpowiadane na lewo i prawo? Gdzie ci wszyscy ukarani? No gdzie?
Kiedyś na sadolu jeździło się po całym tym jebanym bagnie zwanym polityką, dziś patrząc na komentarze dochodzę do wniosku , że to portal sympatyków i wyznawców jedynej słusznej partii .
No z wielkiej kasy na propagandę można kupić sobie Pydę.pl i kilku troli (włącznie z niektórymi administratorami) na takich portalach jak Sadistic. I propaganda idealnie wchodzi do łbów młodych.
No z wielkiej kasy na propagandę można kupić sobie Pydę.pl i kilku troli (włącznie z niektórymi administratorami) na takich portalach jak Sadistic. I propaganda idealnie wchodzi do łbów młodych.
Debile chuj mnie obchodzi z jakiej on jest partii mnie obchodzi że wyrzucają w błoto moje i wasze pieniądze...no chyba że nie pracujecie to chuj wam w dupy.
Ukryta wiadomość od kierowcy autobusu
Chyba kurwa na odwrót, ukryty kierowca autobusu serwuje oczywistą wiadomość
Kiedyś na sadolu jeździło się po całym tym jebanym bagnie zwanym polityką, dziś patrząc na komentarze dochodzę do wniosku , że to portal sympatyków i wyznawców jedynej słusznej partii .
Ciekawe co by zrobiła opozycja gdyby rządzili?
Razem z TV TfałszN by ci kazali siedzieć w domu cały rok i wpiedalac makaron bo pandemia itp
Debile chuj mnie obchodzi z jakiej on jest partii mnie obchodzi że wyrzucają w błoto moje i wasze pieniądze...no chyba że nie pracujecie to chuj wam w dupy.
Moje i wasze pieniądze
Przecież Donald jak zaiwanił 150mld zł to powiedział ,że pieniądze w OFE nie są pieniędzmi Polaków
Wiecie co mnie wkurwia? To, że wszyscy o tym wiedzą co odjebał Sasin, Szumowski itd i jedyne co robimy to "ciśniemy beke" w postaci memów i innego gówna zamiast zrobić z tą hołotą porządek...
Popieram w 100% trzeba wyjść na ulicę i to gówna pis przegonić
I po co to wrzucasz?
Zajmij sie moze tym co lubisz i twoi analni koledzy.
Ale to Tobie dupa pękła.
Ciekawe co by zrobiła opozycja gdyby rządzili?
Razem z TV TfałszN by ci kazali siedzieć w domu cały rok i wpiedalac makaron bo pandemia itp
Pewnie lepiej by se poradzili niż te matoły, jak była pompowana świńska grypa to jako jedyni w UE mieli jaja powiedzieć że nie kupią chujowych szczepionek. I mieli racje. A ci się miotają, raz mówią żeby nie wychodzić a maski nic nie dają za chwilę wychodzić ale maski nosić. Zero kurwa jakiegoś przemyślanego planu. Jebana prowizorka.
Przecież Donald jak zaiwanił 150mld zł to powiedział ,że pieniądze w OFE nie są pieniędzmi Polaków
150mld zł w obligacjach skarbu państwa, to był dług państwa wobec OFE który Tusk przerzucił na ZUS żeby nie przekroczyć konstytucyjnych progów zadłużenia.
Popieram w 100% trzeba wyjść na ulicę i to gówna pis przegonić
Nie można po prostu wyjść na ulice i rozpierdalać sklepy. Po pierwsze musisz mieć kim zastąpić tych złodziei.
Nie można po prostu wyjść na ulice i rozpierdalać sklepy. Po pierwsze musisz mieć kim zastąpić tych złodziei.
My zwykli ludzie nie możemy zastąpić tego gówna?
No ta, skoro jedni tak robili to drudzy też mogą? Jebane imbecylne myślenie byle odwrócić uwagę od błędów PiS-u.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów