📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Tumany (co niektórzy). Najpierw zrozumcie co rudy mówi,a później hejtujcie.
wiecej kurwa obrazkow wiecej
Pewnie jest taki poirytowany bo urodził się rudy
raper PSY jest z południowej korei (tej amerykańskiej) a nie północnej. rudy się nie zna
Wytrzymałem kilka sekund
Wina chujowego i wkurwiającego podkładu muzycznego
Wina chujowego i wkurwiającego podkładu muzycznego
Mardog napisał/a:
Gówniane to twoje zdanie...
aleś kurwa zabłysnął - jak żyd w piecu.
co, kurwa debil.
Po prostu genialnie ktoś zjechał tą rudą małpę tą przeróbką. Piwo się należy.
Znam Ci ja takiego pojebańca, nagrywałem go jak śpiewał gagę w deszczu i pił wodę z rynien ulicznych domów...
świnia... do tego ruda...
K***a ludzie, albo wam się nudzi, albo macie wyjątkowy talent do błądzenia na YouTubie. Albo obydwa na raz
Nieważne co to jest, jak zremiksowane, za gangnam powinno być sto karnych kutasów w dupę, ban na miesiąc i odcięcie od Internetu. Ot tak, za rozpowszechnianie gówna.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów