18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
P(r)OLAND 2013-01-10, 16:16
PSY schodza na psy.

Jedzenie pobudza myślenie.
Zgłoś
DrGreen 2013-01-10, 16:30
Pierdolicie. Każdy już rzyga Gangnam Style, ale PSY zostawcie w spokoju. Koleś był znany i robił swoje już dawno, dawno temu (tyle, że u siebie w Korei). Nie jego wina, że jakiś tępy kawałek stał się popularny wśród głupszej części świata, a niestety to jest ta największa część.
Zgłoś
MtKrybnik13 2013-01-10, 16:33
dnb1989 napisał/a:

Stary puść sobie RHCP lub ACDC (mimo że słucham rapu, dla nich zawsze szacun). Oni zrobili karierę, oni są warci 1 miliarda odsłon, zainteresowania ze strony 1/7 populacji, a nie jakieś gówno stajl.

Czytałem, że kawałek nawiązuje do dzielnicy Gangnam w Seulu, która jest dla skośnych jak Beverly Hills dla amerykańców. Samo określenie ,,Gangnam Style" oznacza życie w luksusie. Zatem tematyką się jarasz kolego tak? A może stroną muzyczną?

Po pierwsze to lekcja czytania ze zrozumieniem i takie pojęcia jak ironia, sarkazm, cynizm etc. do przyswojenia. To że napisałem iż 1/7 populacji jara się tym od strony muzycznej nie znaczy że uważam to za wyznacznik dobrego utworu.
Gangnam słynie też z potężniej ilości klinik chirurgi plastycznej. Utwór jest tak na prawdę lekką szyderą w wykonaniu PSY. Nie mówię tu o jakimś uwielbieniu do gościa ale po prostu gdybym miał okazję go spotkać to przybiłbym mu high5 za spory dystans do siebie i poczucie humoru. Kawałek mnie generalnie drażni ale potrafię go zrozumieć.
Co do zaproponowanych przez Ciebie kapel, to może lepiej nie ucz ojca dzieci robić bo myślę że mógłbym Ci dawać wykłady o gatunkach muzyki rockowej. Z resztą RHCP bez Frusciante to już nie to samo.
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2013-01-10, 17:14 2
MtKrybnik13 napisał/a:

Z resztą RHCP bez Frusciante to już nie to samo.

Z bólem ale przyznaję rację. Chorzów był chyba jednym z ostatnich rozpierdalających koncertów z nim w składzie niestety.

Co do przybicia piony temu zjebanemu skośnemu - chyba Cię jeszcze bardziej pokurwiło Gość stworzył gówno, które drażni bardziej niż sam Bieber i ty mu chcesz pione przybijać? Pionę możesz przybić muzykom, a nie pseudoraperowi, którego szczyt twórczości to zjebane ,,Oppa Gangnam Style". Jeśli to nazywasz muzyką, to kurwa Freddie Mercury, Michael Jackson i Kurt Cobain właśnie się przewracają w grobach. Piona ziom!
Zgłoś
h7kchryst 2013-01-10, 17:32
NO. I takie się chwali buciki

...All of y'all motherfuckers
Fuck you, die slow, motherfucker
My .44 (Magnum) make sure all your kids don't grow
You motherfuckers can't be us or see us...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów