M1Cro napisał/a:
19kristofer95 i Jasieq proszę opiszcie to satysfakcje zmarnowania 3 lat HAHAHAAHAHA i co niby masz to tym liceum. Ja skończyłem technikum budowlane i po egzaminie zawodowym mam prace taką co ty będziesz miał po studiach. A a co do matematyki to miałem kurwa prawie 4
1. Co ty kurwa wiesz o matematyce? Pani dała wam luz i macie 4? Haha, śmiech na sali oceniać swój poziom matematyki za pomocą oceny, którą się dostaje. Matematyka w szkole średniej to szit. Jeżeli nauczycielka nie rozszerzała wam poziomu albo co gorsza nie miałeś już rozszerzonej matmie w programie to idź spać kolego bo nie mamy o czym rozmawiać.
2. Tak, będziesz projektował sterowniki PLC albo chodził z notesikiem po budowie i robił projekty. Miłego machania łopatą, bo na stanowisko kierownicze to ty sie kolego nie dostaniesz. Ludzi z papierkami uczelni wyższych studiów technicznych mają w dupie a ty już jesteś poza stawką. Gratuluje prostego podejścia do życia i powodzenia!
maniiiek napisał/a:
Taa.... Za kilka lat za mniej jak kilkanaście tysięcy nie będziesz chciał pracować. Tyle, że rocznie... Weź sobie jakąś gazetę albo stronę z ogłoszeniami i zobacz jakie są tam oferty to się popłaczesz
Tak, w tym wypadku najlepiej pójść pieprznąć się z konkretnego mostu bo życie jest nic nie warte a ludzie to chuje...Masowe samobójstwo! Tylko, że większość nic nie zrobi bo im się gównianie zycie podoba. Cholerne wapniactwo bez ambicji. Ichuj że nie bede miał pracey. Każdego kto bedzie chciał mi ubliżyć ze względu nawet na taką pracę w maku, rozjebie jak najgorsze lewactwo.