Link do pełnej fotorelacji znajdziecie na moim Fotoblogu.
szaryburek.blox.pl/2017/06/Opuszczona-szkola.html
Zapraszam także na swój fanpage z fotografią miejsc opuszczonych.
facebook.com/SzaryBurek/
Lepiej nie podawać żadnych wytycznych ludziom, bo rozkradną.
A żeby napisać gdzie to kurwa jest to już nie starczyło tuszu w klawiaturze?
kurwa ile sprzetu do fizyko i innego badziewia. aparaty troche stare ale wlasnie na takich w naszych szpitalach sie jeszcze pracuje. na allegro po 100+ chodzą. te niebieskie lóżko jak niepoplamione i ogolnie zadbane to z 1000zl. panie toz tam tyle hajsu lezy, ze glowa mala. powinni aukcje zrobic, w tydzien by stan surowy zostal
Jak ty tam wchodzisz ???
Powiedzcie mi, dlaczego zawsze w opuszczonych budynkach są jakieś porozpierdalane po podłodze przedmioty? Jest jakaś niepisana zasada, że ostatni gasi światło i rozrzuca wszystko dookoła jak konfetti?
Zaraz, no to coś tu nie tak. Skoro w zamkniętym z zadłużenia budynku jest tyle cennych rzeczy, to dlaczego komornik ich nie zlicytował?
O ile mnie oczy nie mylą to uczelnia Almamer z Warszawy. Jako, że jestem byłbym pracownikiem ich centrum medycznego to mogę napisać, że i bardzo Merskim dobrze , mają za swoje i kij w oko za moje żebranie o na należną wypłatę i sposób w jaki traktowali ludzi. Dodam, że bankructwo było kwestią czasu - prywatne "zoo", stadnina dla koni, nieopłacalna inwestycja w remont stareo biurowca (zamiast wyburzyć i postawić nowy), kiepscy doradcy, etc.
Na tą chwilę budynek jest rozkradany, wandale zrobili już demolke, dzieciaki wynoszą jakieś przydatne im rzeczy. Zaraz będą tylko gołe ściany.