Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Opuszczone budynki [ zdjęcia zrobione przez użytkowników ]
R................g • 2010-10-03, 23:50
Temat na zdjęcia pustostanów i opuszczonych budynków, które zwiedziliście Wy

Dom w lesie miejscowość Emilia koło Zgierza

Willa w miejscowości Rosanów, koło Zgierza

Więcej w komentarzach

p.s. temat jest na WASZE zdjęcia [ewentualnie zrobione przez znajomych], nie wrzucajcie zdjęć z opusczone.pl itp
Zgłoś
addic7ed 2013-09-18, 7:56 1
Materiału mam sporo ale coś piwek widzę mało niestety więc temat może nie przejść :/

Eksploracja/Opuszczone/Zapomniane/Urbex

facebook.com/Addic7edEmpire?ref=hl
Zgłoś
k................f 2013-09-18, 10:31
świetny materiał
Zgłoś
RockyWood 2013-09-18, 11:16
jasny gwint... taka perełka i założę się że za parę - paręnaście lat prędzej to wyburzą niż zrobią z tego budynek np hotel albo do innej użyteczności publicznej... Pewnie konserwator zabytków trzyma na to łapę i czeka na odpowiednio grubą kopertę.

Rock.
Zgłoś
Els 2013-09-18, 11:55
@up Niestety zapewne tak :/ Aż żal patrzeć na niektóre zabytkowe budynki, jak stoją aż się rozsypią, aby można było wyburzyć i postawić maszkaron ze stali i szkła.
Zgłoś
addic7ed 2013-09-18, 12:02
Dla mnie to miejsce ma dusze. Rzadko trafiam na takie perełki. To dopiero prolog zdjęć bo mam ich jeszcze więcej. Jeśli temat przejdzie i będę miał wasze wsparcie to uzupełnię fotki.

Zgłoś
olbi13 2013-09-18, 12:22
gdzie to sie znajduje?
Zgłoś
Gogo092 2013-09-18, 12:45
Obiekt strzeżony czy można sobie fotografować w spokoju? Myślę nad wybraniem się tam o ile nie będę musiał przejechać pół kraju.
Zgłoś
maciuch2 2013-09-18, 13:04
klimat jest, fajną metę możnaby zrobić
Zgłoś
Whiltierna 2013-09-18, 13:48
addic7ed, może przestań żebrać o piwa, to przejdzie. Łaski nikomu tym tematem nie robisz. Poza tym, jeśli fotki są Twoje, to temat na opuszczone miejsca już jest.

„Filigranowa laleczka o twarzy wenezuelskiej kurwy...”

2Hard
Zgłoś
addic7ed 2013-09-18, 15:36 1
Nie zamierzam wrzucać moich fot do tematu z mizernej jakości zdjęciami i miejscami więc sorry. Miejsca, które wrzucam mają klimat i klasę więc bez urazy ale nie dzięki. Piwa to forma motywatora nic więcej zatem daruj takie pojazdy. Jeśli koment nie dotyczy miejsca lub zdjęć to nie wiem hejcie czego tu szukasz. Dziękuję.

Zgłoś
Whiltierna 2013-09-18, 21:06
"Hejcie"

W tamtym temacie nie chodziło o jakość zdjęć. A "koment" dotyczył Twojego tematu, więc wiem, czego szukam. No cóż, baw się.

„Filigranowa laleczka o twarzy wenezuelskiej kurwy...”

2Hard
Zgłoś
addic7ed 2013-10-03, 13:17
Whiltierna napisał/a:

"Hejcie"

W tamtym temacie nie chodziło o jakość zdjęć. A "koment" dotyczył Twojego tematu, więc wiem, czego szukam. No cóż, baw się.

Skoro już jesteś taka prawilna to wszystkie tego typu tematy wrzućcie do tego za przeproszeniem szamba i z bańki. Ok, mogę bombardować ten temat nie ma problemu

Więcej zdjęć z opuszczonych lokalizacji standardowo znajdziecie na mojej stronie..

facebook.com/Addic7edBros?ref=hl

Zgłoś
SzaraWydra 2013-10-12, 2:09 7

Tym razem chcę wam pokazać Młyn znajdujący się na ul. Długiej 43
(do 1929 jeszcze figurował pod tym adresem) .
Prawdopodobnie wybudowany ok. 1920 roku i upadł w latach 80 ubiegłego wieku.
Często w nim dochodzi do małych pożarów.

Stwierdzam zgon
Zgłoś
simos921 2013-10-12, 3:42
Piwko za Zgierz często przeze mnie odwiedzany.

"Ludzie, którzy próbują uczy­nić ten świat gor­szym, nie biorą so­bie wol­ne­go dnia."
Zgłoś
~Faper Noster 2013-10-12, 9:37
Za Zgierzewo dam piwo

21 = 3 * 7
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów