Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Opuszczone budynki [ zdjęcia zrobione przez użytkowników ]
R................g • 2010-10-03, 23:50
Temat na zdjęcia pustostanów i opuszczonych budynków, które zwiedziliście Wy

Dom w lesie miejscowość Emilia koło Zgierza

Willa w miejscowości Rosanów, koło Zgierza

Więcej w komentarzach

p.s. temat jest na WASZE zdjęcia [ewentualnie zrobione przez znajomych], nie wrzucajcie zdjęć z opusczone.pl itp
Zgłoś
pudel89 2010-10-04, 20:31
Fiflak po całości pojechal szacun. Byłeś osobiście w zonie? I jak tak to mniej wiecej jakie koszty i pozwolenia są potrzebne?
Zgłoś
Fiflak 2010-10-04, 20:52 4
pudel89 napisał/a:

Fiflak po całości pojechal szacun. Byłeś osobiście w zonie? I jak tak to mniej wiecej jakie koszty i pozwolenia są potrzebne?

Bez pozwoleń nie wpuszczają. Można to jakoś samemu zorganizować, ale to ponoć sporo załatwiania, a i koszta nie małe. Są ludzie, którzy mogą podpowiedzieć jak to wygląda, ale z tego co słyszałem, to nie tak prosto jest o indywidualną wycieczkę.
Dlatego ja skorzystałem z gotowej oferty zwiedzania zony (i okolic). Chociaż powiem, że przez ok 8-10 godzin chodzenia po Prypeci czuje się spory niedosyt. Żeby wszystko dokładnie zobaczyć trzeba by było tygodnia
Nie chcę robić tutaj żadnej firmie reklamy, ale naprawdę uważajcie z kim jedziecie do zony ! Jest w Polsce firma, która organizuję wyjazdy, ale na zwiedzanie zony przeznaczają skandalicznie małą ilość czasu.
Zgłoś
Scarlet 2010-10-04, 21:15 4
Fiflak, zazdroszczę! prypeć to moje marzenie..

Zgłoś
CandyDildo666 2010-10-04, 21:21
Fiflak - genialne zdjęcia!

Wkłuwając mój boskomocny, czerwony trójząb Made In China w dupy ponurych grzeszników.
Zgłoś
Ozi123 2010-10-04, 21:30 5
Wyburzana przychodnia z postu Cthulhu znajduję się (znajdowała) w moim syfiastym miasteczku, także dorzucę parę zdjęć.
Zastanawiam się jak oni to kurwa napisali na tej górze.

Ktoś nawet uwiecznił wyjebaną maszynę.

A tak wygląda to teraz

Jeśli chodzi o budynek to robił za "Centrum noclegu i zabawy meneli" i palarnie dla gimbusów.
Zgłoś
D................k 2010-10-04, 22:05 27
Opuszczony szpital w Beelitz-Heilstatten (30 km od Berlina)

Zgłoś
Zimniok 2010-10-04, 22:17
Dyszak - zajebista miejscowka. Musi naprawde ciekawie wygladac noca.
Zdj 4 od dolu po prawej stronie - 'anomalia'?

Fiflak - to Ty teraza stalkerem jestes

@topic - dziwie sie, ze jeszcze nikt nie wrzucil Kuzbnika (sanatorium) w Porabce k/Bielska.
Nastepnym razem jak sie tam pojdziemy strzelac, to cos skombinuje.
A i ze stalownika wrzuce komin, garaze, prosektorium.
Zgłoś
D................k 2010-10-04, 22:21 1
OlekBB napisał/a:

Dyszak - zajebista miejscowka. Musi naprawde ciekawie wygladac noca.
Zdj 4 od dolu po prawej stronie - 'anomalia'?

flara
Zgłoś
marna 2010-10-04, 22:22 1
Dyszak napisał/a:

Opuszczony szpital w Beelitz-Heilstatten (30 km od Berlina)

u nas niektóre mieszkalne nie są w tak stosunkowo dobrym stanie jak ten pustostan w Niemczech

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Arni. 2010-10-04, 23:01
Fiflak, Szacunek za jupitera Prypeć pierwszy lepszy focił ale Jupitera nie. Oczy moskwy widziałeś z bliska ?

galeriawc.pl update co tydzień!
Rejestracja 16 czer 2009
100 piw 16 gru 2009
byo na kwejku?- to nie oglądaj kurwa kwejka
Zgłoś
WarGamer 2010-10-04, 23:52
jeśli chodzi o anomalie to może być wina od czegoś co zaświeciło w stronę obiektywu bo nie raz tak z bratem miałem ;] a co do zdjęć to świetne ;] zawsze grupą znajomych zbieramy się na podchody w takich różnych domach,kompleksach ;] co do szpitala z szybem windy i kostnica w piwnicy z chęcią bym się wybrał
Zgłoś
bumcyb 2010-10-05, 16:25
@Cthulhu, możliwe, szkoda że nie ma zdjęć 'willi' od przodu, balkon jest charakterystyczny.
Zgłoś
Gumior 2010-10-05, 23:21 5

Bunkierek z 39, z Okolic bełchatowa...Smieci w nim pełno z okolicznych gospodarstw i zalany byl wiec wejsc sie nie dało.

Dworek tez z okolic Bełka, W srodku zero mebli i innych smieci, koło były drewniano ceglane stajnie, oraz dom dla słuzby.
Zgłoś
tommitmx 2010-10-07, 10:59 17
SALOMANDRA, opuszczony budynek wypoczynkowy w Zakopanem, ostatnio spedziliśmy z kumplmlami tam nocke, polecam

Zgłoś
R................g 2010-10-09, 18:46 11
Opuszczona Szkoła

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów