"Na początku kwietnia wybrałem się do Opuszczonego szpitala neurologicznego z oddziałem psychiatrycznym w Gdańsku. Dzień wcześniej zrobiło się głośno o tym miejscu przez innego fotografa który nahałasował, wtedy zleciały się media i afera w związku z dokumentacją pacjentów itd itp. Miejsce zostało zamknięte. Jedno okno w piwnicy natomiast, nie zostało dokładnie zabite. Mimo że gwoździe miały 15cm, udało się dostać do środka. Podczas gdy byłem na strychu, ochrona zauważyła wyłamane okno i postanowiła je z powrotem zabić gwoździami. Całe szczęście udało się wyjść."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Pomysł na wycieczkę zajebisty. Tylko na chuj te zdjęcia czarno-białe i takie ciemne? Jeszcze żeby ta pedalska muzyczka nie psuła klimatu.
Zdjęcia są ciemne, bo było ciemno jak w dupie, a nie mam zewnętrznej lampy niestety.
Foty są jakie są, szczerze wole takie niż hdr i fish-eye.
Miła niespodzianka że ktoś sam z siebie wrzucił
tutaj macie foty brixuphotography.blogspot.com/2012/04/opuszczony-szpital-psychiatryczny-w.html
Co do wszystkich komentarzy w stylu "ale chujowe foty" spakujcie aparat, jedźcie, wyjebcie okno na prywatnym terenie i zróbcie lepsze zdjęcia
Miła niespodzianka że ktoś sam z siebie wrzucił
tutaj macie foty brixuphotography.blogspot.com/2012/04/opuszczony-szpital-psychiatryczny-w.html
Co do wszystkich komentarzy w stylu "ale chujowe foty" spakujcie aparat, jedźcie, wyjebcie okno na prywatnym terenie i zróbcie lepsze zdjęcia
Tak, bo normalni ludzie patrzą, a w tym konkretnym przypadku- widzą.
Czy wy się kurwa nauczycie robić zdjęcia trzymając telefon w pozycji horyzontalnej ? Żeby takie paski nie wychodziły.
@Edit To w Oliwie są w przychodni. Sorka xd
Konkretny klimat musi być! Leci piwo.
losvitos napisał/a:
Jak znajde czas to zrobie swoją relację z Opuszczone Szpitala Psychiatrycznego w Owińskach pod Poznaniem. O ile nie było.
Kiedyś zostałem zjebany przez pewne osoby że miejscowość nazywa się Owińska i się tego w żaden sposób nie odmienia, a każda próba to błąd językowy...
a swoją drogą to na chwilę obecną nie ma tam już nic, gołe ściany i sterty cegieł... to już więcej jest w Oleśnie (chociaż z tego co słyszałem zaczeli już przebudowę), jak chcesz jeszcze coś klimatycznego to polecam ACM w Zabrzu (ale masz dużą szanse na zgarnięcie przez ochronę - chyba że wleziesz w nocy lub w deszczu bo im się wtedy nie chce wyłazić ze swoich bud )
fajny jest jeszcze szpital w Chrzanowie, jak byłem to ostał się jeszcze jeden stół operacyjny i stoły do sekcji :]
Cytat:
za to dostajesz piwo, osobiście wkurwia mnie jak cała "sesja" jest jebana fish-eyem lub hdr, można wrzucić parę takich dla oddania wielkości bądź klimatu ale nie kuźwa wszystkie...
a co do lampy, osobiście też nie posiadam zewnętrznej więc chodzę ze statywem :]
Co do noszenia ze sobą statywu, wiadomo że wyszły by o wiele lepsze, ale szliśmy tam się przejść, zdjęcia to był tylko dodatek.
Niektórym zdjęcia się podobają, innym nie. Nigdy nie da się ludziom dogodzić w 100 procentach, tak czy siak jest mi bardzo miło że filmik krąży po necie i to sam z siebie.
Tutaj możecie go znaleźć na YT : /watch?v=5-FKv5TK-R0
Co do noszenia ze sobą statywu, wiadomo że wyszły by o wiele lepsze, ale szliśmy tam się przejść, zdjęcia to był tylko dodatek.
Niektórym zdjęcia się podobają, innym nie. Nigdy nie da się ludziom dogodzić w 100 procentach, tak czy siak jest mi bardzo miło że filmik krąży po necie i to sam z siebie.
Tutaj możecie go znaleźć na YT : /watch?v=5-FKv5TK-R0
Ciekawe, że zawsze opuszczone szpitale psychiatryczne cieszą sie popularnością. Jak by ktoś napisał, "opuszczony szpital w którym leczono zapalenie skarpetek" to już jest nudny ale kurwa psychiatryk... to miażdży jaja.
Byłem w lepszym szpitalu psychiatrycznym ;p ten to poniemiecki jakiś
lisza22 napisał/a:
Byłem w lepszym szpitalu psychiatrycznym ;p ten to poniemiecki jakiś
A zrobiłeś zdjęcia? czy byłeś na leczeniu?
Mam rade, zamiast kolejnych celow zacznij robic lepsze zdjecia w miejscach gdzie jest ciemno jak w dupie. Statyw albo mocna lampa blyskowa. Bo tak to sam masz lepsze wrazenia niz ja jako ogladajacy wielka ciemnosc.
Gerwazy Waligóra napisał/a:
Mam rade, zamiast kolejnych celow zacznij robic lepsze zdjecia w miejscach gdzie jest ciemno jak w dupie. Statyw albo mocna lampa blyskowa. Bo tak to sam masz lepsze wrazenia niz ja jako ogladajacy wielka ciemnosc.
Tłumaczyłem, że nie wybierałem się tam tylko i wyłącznie w celu zdjęć. Na dniach kupuję fisha, więc ruszę na następne cele zabierajac statyw. Tam biegała ochrona w kółko nie było czasu robić super idealnych zdjęć. Są jakie są nic na to nie poradzę.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów