Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Oramy asfalt
Anatorn1993 • 2013-09-18, 16:07
Siedzę sobie w robocie i słyszę hałas, który narasta od 5 min, podchodzę do okna i oto co widzę

Haters gonna hate
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
JURIJ_77 2013-09-19, 10:29
miejscowość Wieleń?
Zgłoś
ArasxDD 2013-09-19, 10:35
@UP
Też mi się z Wieleniem skojarzyło
Zgłoś
maszwirusa 2013-09-19, 10:35 1
mieszkać na torach kolejowych, ale obciach
Zgłoś
tysonic 2013-09-19, 10:50 1
Polska język trudna język. Orać odmienia się na "orzemy".
Zgłoś
MauełuszTe 2013-09-19, 10:56
Wieleń!
Zgłoś
mp_toujane 2013-09-19, 10:59
fajna robota można siedzieć i walić konia całymi dniami
Zgłoś
Alonso 2013-09-19, 11:02
To brona talerzowa.
A rolnik chuj, że pozwala, żeby jego sprzęt tępił się na asfalcie.
Zgłoś
jfe 2013-09-19, 11:03 2
@Anatorn1993, a ja mam inne pytanie - czemu za każdym razem jak przejeżdża pociąg koło takiej nastawni to stoicie w oknie z jakąś chorągiewką ?
Zgłoś
zibo111 2013-09-19, 11:12 1
Szulcu napisał/a:

Od orania jest pług, baba i chomonto, a to są talerze do spulchniania gleby. wakacje na wsi o/

Jeśli już się czepiamy szczegółów to jest to wał do zagęszczania lub napowietrzania gleby, przez tą zajebistą jakość nie widać konkretnie. W każdym bądź razie nie do spulchniania.
Zgłoś
Loki91 2013-09-19, 11:12 1
@jfe
Dają znak do wyjścia z progu.
Zgłoś
m................a 2013-09-19, 11:16 4
moje zdanie takie do autora, gościu weź zrób fajny materiał o Twojej pracy + opis przejeżdzających składów kolejowych i będziesz na głownej z 1000 piwami, ode mnie masz juz jedno i od kolegow pewnie też uzbierasz pozdro
Zgłoś
P................z 2013-09-19, 11:18 10
goo.gl/maps/CUFNV mamy cie
Zgłoś
nitrox89 2013-09-19, 11:22
Jakby talerzówe zapiał na podnośnik do tej C-360 to by na dwóch kołach popierdzielał
Zgłoś
qwachu 2013-09-19, 11:26 2
Popieram Madziulę, której nudzi się w mamrze teraz. Opis swojego zawodu, to w sumie ciekawa rzecz, bo wiele ludzi nie ma pojęcia co poniektórzy robią; chyba, że to są urzędnicy, wtedy to wiadomo - nic.

Może jakiś zbiorczy gdzie by każdy nie gimnazjalista i student mógłby opisać na czym polega jego praca, coby gimnazjalista i student widział w co się pakuje, a co mu propaganda wbija do rycerskiego łba?
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-09-19, 12:06 6
Tutaj coś dla zainteresowanych co się robi w takiej budce:

Więcej nie znalazłem w czelusciach YT
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem