Tak na otuchę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niestety, ale prawda jest taka ze taki humor może jarać przy pierwszej, może drugiej sesji. (wiem bo sam nawet lubiłem). Jak człowiek zapierdala na na np. siódmą to ma po prostu wszystkiego dość, rzyga już podręcznikami/notatkami/stosem kserówek a prowadzącemu wykład/ćwiczenia najchętniej by po prostu najebał.
Otóż studenci pierwszego roku, muszę was uświadomić: nie sesja to nie taka sobie klasówka, tylko materiał często większy niż na maturę do opanowania parę dni przed egzaminem (pomnożony przez ilość egzaminów). Nic w tym śmiesznego czy wzniosłego - tylko wkurwia.
Otóż studenci pierwszego roku, muszę was uświadomić: nie sesja to nie taka sobie klasówka, tylko materiał często większy niż na maturę do opanowania parę dni przed egzaminem (pomnożony przez ilość egzaminów). Nic w tym śmiesznego czy wzniosłego - tylko wkurwia.
@up
Prawdopodobnie wygląd sesji zależy od tego co studiujesz...
Chuja tam wiem, bo dopiero mam pierwsze zaliczenia, ale jak oglądałem ten filmik pierwszy raz to się śmiałem momentami...
niemniej jednak wszystko potrafi się znudzić, tak jak znane wszystkim przeróbki typu hitler w poszukiwaniu electro...
Prawdopodobnie wygląd sesji zależy od tego co studiujesz...
Chuja tam wiem, bo dopiero mam pierwsze zaliczenia, ale jak oglądałem ten filmik pierwszy raz to się śmiałem momentami...
niemniej jednak wszystko potrafi się znudzić, tak jak znane wszystkim przeróbki typu hitler w poszukiwaniu electro...
Murzyni na końcu filmiku drą się jak małpy...bo w sumie to czym się od nich różnią?
^50Cent^ napisał/a:
Murzyni na końcu filmiku drą się jak małpy...bo w sumie to czym się od nich różnią?
małpy nie rapują i nie napadają na staruszki?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów