Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za wychlapanie produktu defekacji na publiczność ten ork zasługuje na duże piwo. To ssak więc chętnie wypije.
Dużo gorzej — to basen w Rostowie.
Tak, tak....i w tym Rostowie mają orki, a latynosi z filmiku to oczywiście mieszkańcy tego Rostowa. Wystarczy, że jakiś dekiel nalepi takie czy inne logo na cudzym nagraniu i już jełopy łykają to bezkrytycznie.
Tak, w Rostowie mają oceanarium.Tak, tak....i w tym Rostowie mają orki, a latynosi z filmiku to oczywiście mieszkańcy tego Rostowa. Wystarczy, że jakiś dekiel nalepi takie czy inne logo na cudzym nagraniu i już jełopy łykają to bezkrytycznie.
A tu artykuł jakie warunki panują tam i w podobnych ośrodkach.
Zaś latynosów na filmie nie widzę. Niektóre dzieci są bardziej opalone, ale zdecydowanie białej rasy. A starczy porównać kolor skóry mój (cały dzień siedzę przy kompie, także latem) i siostry (ciągle na jakichś urlopach w gorących krajach).
Tak, tak....i w tym Rostowie mają orki, a latynosi z filmiku to oczywiście mieszkańcy tego Rostowa. Wystarczy, że jakiś dekiel nalepi takie czy inne logo na cudzym nagraniu i już jełopy łykają to bezkrytycznie.
W Rostowie jest oceanarium i nawet mają orki, wystarczy wpisać w google" Океанариум в Ростове косатки"... i pokazują się zdjęcia oceanarium w Miami... zresztą mniejsza z tym
wychodzi na to, że orka obsrała widownię w Miami
Tak, w Rostowie mają oceanarium.
jakie warunki panują tam i w podobnych ośrodkach.
Zaś latynosów na filmie nie widzę. Niektóre dzieci są bardziej opalone, ale zdecydowanie białej rasy. A starczy porównać kolor skóry mój (cały dzień siedzę przy kompie, także latem) i siostry (ciągle na jakichś urlopach w gorących krajach).
Tak, tak...wmawiaj sobie i innym swoje urojenia. Na fotce to typowy Rusek, Czeczen, Dag czy Buriat....taki opalony na latino i z gęby jakiś taki południowoamerykański. Bredzisz i tyle.
[ Dodano: 2024-10-22, 20:23 ]
1.
[ Dodano: 2024-10-22, 20:24 ]
2...i kolejny typowy latynoski dzieciak
[ Dodano: 2024-10-22, 20:27 ]
Oryginalne nagranie zamieszczone na insta
[ Dodano: 2024-10-22, 20:33 ]
youtube.com/watch?v=jw4b2zaQfms To nie żaden Rostów tylko San Antonio.
[ Dodano: 2024-10-22, 20:44 ]
W Rostowie jest oceanarium i nawet mają orki, wystarczy wpisać w google" Океанариум в Ростове косатки"... i pokazują się zdjęcia oceanarium w Miami... zresztą mniejsza z tym
wychodzi na to, że orka obsrała widownię w Miami
W Rostowie to co najwyżej mają delfinarium, a filmik jest z San Antonio, a nie żadnego Rostowa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów