📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
1:0 dla orła, jebany Hamerykański orzełek za gruby by rozplaskać się na szybie.
matik12345 napisał/a:
Niestety orzeł przeżył i ma się dobrze
Orzeł to symbol Twojego kraju, kurvvo.
Cytat:
Niestety orzeł przeżył i ma się dobrze
Gatunek (zapewne) zagrożony wyginięciem a ten napisał, że niestety przeżył. Co za idiota.
kurde ziomek chciał być sadystyczny, napisał że niestety orzeł przeżył ok rozumiem, spoko, orły są zajebiste, piekne, dzikie itp.. i na dodatek to główny symbol godła polskiego.. ale.. jak się okazuje, same cipocioty tu są i bronią kochanego orzełka, cisnąc koledze w zasadzie wbrew temu co potrafia pisać w innych postach(jacy to my nie jestesmy sadystyczni)... tym samym pokazujecie jakie z was jebane matoły, "sadole" i przede wszystkim jebani hipokryci.. pod innymi "kolorowymi" postami piszecie że to nie kwejk wypierdalać itp. a ja wam teraz powiem ze jestescie jebane lamusy.. psełdosadole z dupy. pozdrawiam
Wszyscy na świecie żyli szczęśliwie i nie bez jakichkolwiek problemów,
matik12345 napisał/a:
do czasu gdy matik12345 się urodził... a żeby ten orzeł przyleciał do ciebie i wydłubał ci oczy skur...synieNiestety
Dobrze, ze przezyl. W ogole ptaki drapiezne sa zajebiste. Chujowi sa golebiarze wybijajacy jastrzebie etc. Tych by mi nie bylo szkoda
Temu kurwa niestety, że to SADISTIC!!! Taka strona na której powinno być w chuj złych rzeczy i wiele ludzkiego i zwierzęcego nieszczęścia. Niestety widzę, że zmieniamy tę stronę w kolejny serwis tyku Kwejk, Demotywatory itp. tylko po co??? Prawdziwych sadoli jest tu tyle co dziwek bez AIDS w Afryce!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów