Zawsze się zastanawiałem dlaczego oni tak tymi łbami machają...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co mu ginko siadło po koksach, czy taki w klacie rozjebany ?
fajne cyce
Ja pierdziele jaka ona płaska
To ja może przypomnę:Przepraszam za spam ale musiałem!
Usłyszał własną muzykę i aż podskoczył.
Osobiście średnio się dziwię, o ile umie składać fajne melodyjki o tyle psuje je potem tym niepasującym piłowaniem.
Osobiście średnio się dziwię, o ile umie składać fajne melodyjki o tyle psuje je potem tym niepasującym piłowaniem.
Czy to jest ten od wiertarek i szlifierek ?
@up tak to ten cwel jebany
@viktorx
"To jest przecież Skrillex, więc @kietong od brudasów się odpierdol."
spoko @kietong i ja, i reszta zostawimy skrileksa i innych brudasów w spokoju... wyluzuj
"To jest przecież Skrillex, więc @kietong od brudasów się odpierdol."
spoko @kietong i ja, i reszta zostawimy skrileksa i innych brudasów w spokoju... wyluzuj
przecież on(a) ma "cycki"...
Widzę że same gimbuski <10lat tutaj są że nie wiedzą że faceci na cycach mają mięśnie i tutaj specjalna uwaga gimbuski! > jak się ćwiczy to mięśnie rosną o.O, ale co wy możecie o tym wiedzieć, na redtube co najwyżej trzepienny sobie wyrobicie.
ps - nauka dla dresów na przyszłość- jeżeli postanowicie założyć coś co nie przypomina worka na śmieci z 3 paskami z boku to będziecie podobnie wyglądać. Rispect
ps - nauka dla dresów na przyszłość- jeżeli postanowicie założyć coś co nie przypomina worka na śmieci z 3 paskami z boku to będziecie podobnie wyglądać. Rispect
Zaśmiałbym się, ale od ostatniego alkoholowego maratonu mam śmiech jak świnia kaszel, więc wstyd. ale piwko małe mocne się należy
No kurwa, aż wpisałem w google i wyskoczyło mi, że on ma 18 lat i co najśmieszniejsze jest producentem ''tanecznej muzyki elektronicznej''. Ja pierdole jak ona jest taneczna to żal.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów