18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
asathor 2014-01-27, 22:18
Nie dziwię się, że ich tyle rozjebał..... Jakbym musiał na konsoli grać też ich rozjebał od groma
Zgłoś
koozzi 2014-01-27, 22:20
jak są ci zbędne to możesz je podesłać ;p
Zgłoś
Mandalore 2014-01-27, 22:21 2
Jak kurwa można grać w fpsy na padzie
Zgłoś
kroplowa 2014-01-27, 22:23
crossdressphyxia napisał/a:

Nie ma to, jak znęcać się nad padami, bo to ich wina, że się grać nie umie...

A chuj, rodzice kupią nowego.

Problem w tym, że jak coś nie wychodzi po raz nty, to kurwica człowieka łapie. Problem padów jest taki, że są najbliżej rąk w tym momencie hyhy
Zgłoś
Pizkes 2014-01-27, 22:27
@Up

Jak można stawiać pytanie bez znaku zapytania?
Zgłoś
Browarek 2014-01-27, 22:31 28
HAHAHA gra w fpsy na padzie
Zgłoś
Kondra 2014-01-27, 22:33 3
Kiedy ja za gówniarza miałem psx, to pada traktowałem niemal kurwa jak relikwie. Do dziś działają i mają się dobrze, tak samo jak konsola (14 lat). Teraz rozpieszczone bachory nie mają poszanowania dla pieniędzy swoich rodziców.
Zgłoś
methos23 2014-01-27, 22:33
Kuzyn powinien dostać srogie baty za to, że nie potrafi uszanować sprzętu kupionego przez rodziców.

Zgłoś
XtravaganZa 2014-01-27, 22:37 2
Ohoho, w czasach PS One tłukłem w The Italian Job - gra była tak chujowo wyskryptowana, że mogłem powtarzać misję po kilkadziesiąt razy. Chyba najgorsze było powooolne ładowanie się gry. Tak czy siak, manetka skończyła w ekranie telewizora.
Teraz co najwyżej soczystymi wiązankami rzucam.
A tu klasyk
Zgłoś
ściwanek 2014-01-27, 22:48
Gdyby to były pady do gry BF3 to bym ci dał piwo. Ale to są zwykłe od ps2 czy pegasusa więc nie ma piwa za robienie trola.

Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...
Zgłoś
wedzio 2014-01-27, 22:55
ściwanek napisał/a:

Gdyby to były pady do gry BF3 to bym ci dał piwo. Ale to są zwykłe od ps2 czy pegasusa więc nie ma piwa za robienie trola.

pady od ps2 nie mają przycisku PS a te maja więc się mylisz chopie, a tu masz dodatkowo jeszcze innego pada od ps4 który został podgryziony przez moją psine bo wogóle nie może grać hehe, tak nie fartownie że L2 wogóle nie pstryka już...
Zgłoś
CiasnyJanusz 2014-01-27, 23:13
No akurat się mu nie dziwie bo Battlefield 3 to niedojebana gra...
Zgłoś
F................i 2014-01-27, 23:19
Do pewnego wieku można się jeszcze wkurwiać jak nam nie idzie w jakiś grach ale z tego się powinno wyrastać
Zgłoś
rah.im 2014-01-27, 23:25
moge odkupic te resztki z padow ;d
Zgłoś
kudi88 2014-01-27, 23:32
eeeeeeee autor ! prześlesz mi te joye ? pokryje przesyłkę!

youtube.com/kudiofficial
mixcloud.com/djkudi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów