własne i ch...j !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
własne i ch...j !
Nie dziwię się, że ich tyle rozjebał..... Jakbym musiał na konsoli grać też ich rozjebał od groma
crossdressphyxia napisał/a:
Nie ma to, jak znęcać się nad padami, bo to ich wina, że się grać nie umie...
A chuj, rodzice kupią nowego.
Problem w tym, że jak coś nie wychodzi po raz nty, to kurwica człowieka łapie. Problem padów jest taki, że są najbliżej rąk w tym momencie hyhy
Kiedy ja za gówniarza miałem psx, to pada traktowałem niemal kurwa jak relikwie. Do dziś działają i mają się dobrze, tak samo jak konsola (14 lat). Teraz rozpieszczone bachory nie mają poszanowania dla pieniędzy swoich rodziców.
Kuzyn powinien dostać srogie baty za to, że nie potrafi uszanować sprzętu kupionego przez rodziców.
Ohoho, w czasach PS One tłukłem w The Italian Job - gra była tak chujowo wyskryptowana, że mogłem powtarzać misję po kilkadziesiąt razy. Chyba najgorsze było powooolne ładowanie się gry. Tak czy siak, manetka skończyła w ekranie telewizora.
Teraz co najwyżej soczystymi wiązankami rzucam.
A tu klasyk
Teraz co najwyżej soczystymi wiązankami rzucam.
A tu klasyk
Gdyby to były pady do gry BF3 to bym ci dał piwo. Ale to są zwykłe od ps2 czy pegasusa więc nie ma piwa za robienie trola.
pady od ps2 nie mają przycisku PS a te maja więc się mylisz chopie, a tu masz dodatkowo jeszcze innego pada od ps4 który został podgryziony przez moją psine bo wogóle nie może grać hehe, tak nie fartownie że L2 wogóle nie pstryka już...
No akurat się mu nie dziwie bo Battlefield 3 to niedojebana gra...
Do pewnego wieku można się jeszcze wkurwiać jak nam nie idzie w jakiś grach ale z tego się powinno wyrastać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów