Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
1994 rok, a jakość obrazu i dźwięku lepsza niż niektóre dzisiejsze super ultra HD 3D megapixel ultra high resolution antyaliasing crystalbright "dig-it-all"
Z tego wzgędu że taśma to była taśma. Każdy miał taką samą jakość. A w dobie cyfrowej to jest tyle czipów i konfiguracji ile liczb.. dopasowanej do jak największej grupy odbiorców.. pewnie mogli by produkować same dobre, ale wtedy grupa które kupuje budżetowe produkty w ogóle nie zostawiła by u nich pieniędzy, a tak robią słabsze ale mają większą grupę odbiorców przez co więcej zarabiają, i wilk syty i owca cała, bo nie trzeba być bogatym aby pozwolić sobie na aparat czy kamerę. Wtedy to mało kto miał kamerę.. a dziś większość, wliczając w to dzieci.
Tobie najwyraźniej otoczenie popierdoliło w głowie
Bo bo za nieprawdopodobne uważasz że ktoś w tym dzisiejszym pojebanym świecie mógłby być bezinteresowny.
"NIENAWIDZĘ REKLAM !
Oglądajcie moje filmy bez nich !
NIE ZARABIAM PRECZ Z KOMERCJĄ !"
Kto ma konto na Y.T ten wie że bez reklam na kanale kasy z oglądalności nie ma wcale.
Ty dalej nie rozumiesz o co chodzi? Myślisz, że o "kasę z reklam" i "Kto z YT ten wie...". Chłopczyku mam w dupie twój profil, twoje wstawki i twoje łąpki. Będę potrzebował lub chciał to sam sobie znajdę na YT co mi się żywnie spodoba, a do ciebie mam problem, bo nie dość że bezczelnie sobie kurwa robisz reklamę to jeszcze się prujesz, że komuś się to nie podoba. I sram na to ile na tym zarobisz...
skini pod koniec lat 90tych dostali wpierdol, zapuścili fryzurki a niedobitki poszły do ligi polskich rodzin. Lewicowa młodzież zmiotła to gówno z ulic. Wprawdzie byłem wtedy skejtem ale wraz z kolegami punkami parę polowań zaliczyłem. Trzeba to powtórzyć chyba bo znów wypełzają
Podobno w Bialymstoku latwo ich dorwac
skini pod koniec lat 90tych dostali wpierdol, zapuścili fryzurki a niedobitki poszły do ligi polskich rodzin. Lewicowa młodzież zmiotła to gówno z ulic. Wprawdzie byłem wtedy skejtem ale wraz z kolegami punkami parę polowań zaliczyłem. Trzeba to powtórzyć chyba bo znów wypełzają
ja pierdole skejty gimbazjusze i punki razem bija skinów
ciekawe gdzie i kiedy to sie wydarzy
dobry materiał na film political fiction
reżyserem będzie urban chyba
Wszystko zrzucało się kiedys na skinów bo każdy kto miał łysą głowę to był tym złym (nie chodzi tutaj o starszego pana który z wiekiem wyłysiał). Jak by nie patrzeć to Skinheadzi zapoczątkowali modę na łysą głowę, jesteś łysy to od razu wyglądasz groźniej. Punki to brudasy i smrody, też świeci nie są a żebraniu dorównują cyganerii. Znam kilku z różnych miejsc Polski (głównie z Krakowa) i nawet kiedyś chodziłem z jedną Pankówą. Ze Skinhead girl tez chodziłem swego czasu wiec znam te klimaty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów