📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
kurwa koleś następnym razem trzymaj kamere czy też telefon normalnie a nie jak byś turbulencji dostał
coś ty robił jak to nagrywałeś ?
ja pierdole najebana kobieta to najgorsza rzecz jaką można w życiu zobaczyć .
"Rywal musi być" " a ty kurwa nigdy nie masz sił" ooo ja pierdole rozjebało mnie to
i Karol jeszcze za to zgarnie wpierdol w domu od starej
i Karol jeszcze za to zgarnie wpierdol w domu od starej
on na trzeźwo chce porozmawiać..hehe ciekawe czy kiedykolwiek bedzie trzeźwy jeszcze
"Nie lubie sie kurwa bić z takimi flejtuchami" - powiedział pijany pan w brudnym dresie
padłem.
padłem.
czerwony ma ruchy jak ludzik lego xD
wioska na wiosce. żenujące zachowanie po alkoholu. Proponuję po magicznym papierosku i po krzyku
Koleś co nagrywał, pewnie też pijany był, nagrywa jak by ciągle się przewracał na bok
Koleś co nagrywał, pewnie też pijany był, nagrywa jak by ciągle się przewracał na bok
no i widać właśnie różnicę między naszą kochaną Polską, która posiada zasady "leżącego nie biję", a patologiczną Rosją gdzie zasady są typu "przewróć, pobij, poniż, oszczaj i zabij mu dzieci"
Wow. Tyle komentarzy a jeszcze nikt nie napisał że obydwóch rozjebałby jednym palcem
Kamerzysta zwykła pizda! Chyba ze strachu tak mu ręka latała
Za wszystko inne zapłacisz kartą MasterCard:D
Jak zaczela sie walka to cały czas brechtałam haha wygladało to komicznie ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów