kicolek, na ogol? jakies statystyki masz?
Nie, bo po chuj? Znane z autopsji, a nie z suchych cyferek. Jak Ciebie coś rozśmieszy to w pierwszej kolejności piszesz: "haha", czy "hoho"? Więc pomyśl zanim będziesz następnym razem chciał być yntelygentny.
"smiech mikolaja",jakiego mikolaja, kto to wogole jest, ile wy kurwa lat macie?
Nie wiesz kto to? Widać to skutek wychowywania się w piwnicy...
To znaczy, że ktoś kto ma -naście lat nie może mówić o batmanie, supermanie, bo oni nie istnieją? Kurwa gościu wrzuć na luz, bo Ci słoik w dupie pęknie.
Nie, bo po chuj? Znane z autopsji, a nie z suchych cyferek. Jak Ciebie coś rozśmieszy to w pierwszej kolejności piszesz: "haha", czy "hoho"? Więc pomyśl zanim będziesz następnym razem chciał być yntelygentny.
Ja się w internecie częściej spotykam z pisownią z ahahah niż hahaha.
PS: O sile wiatru nie mówie, bo przeciez wszyscy wiedza
czarnylelo - piszesz takie zjebane komenty, żeby piwa łapać? Normalnie się śmieje, ty jak to robisz? Tak jak w necie się piszę typu "buahahah"?
www.wikipedia.pl
Sprawdź sobie słowo komentarz.
Idź do szkoły.
Znajdź sobie dziewczynę.
Przestań pierdolić.
A jak chcesz leczyć swoje homosiowe kompleksy to zły portal wybrałeś..ale Ja jako cudowny doradca mam mam coś dla Ciebie!!
www.wypierdalaj.pl
Znajdź sobie dziewczynę.
Przestań pierdolić.
To po co mu dziewczyna? oO
Aha, do kuchni... Rozumiem.
:::::::::DEMON DAYS:::::::::
Nie mow co ja napisze bo tego nie wiesz. Nie masz pojecia co mnie rozsmieszy i pozostale 99% spoleczenstwa. Moze u ciebie sie smieja wszyscy tak samo ale to nie znaczy, ze caly swiat sie tak smieje. Kazdy sie smieje inaczej i kazdy napisze swoj smiech tak jak mu bedzie sie chcialo. Czy "haha" czy "hoho" czy "buaha" to juz nie twoj problem, i nie ty bedziesz mowil czy dobrze czy zle, moze ci sie nie podobac ale chuj ci do mojego smiechu.
"yntelygentny"? u mnie sie mowi inteligentny, ale to pewnie tylko na wsi tak mowimy.
Nie wiesz kto to? Widać to skutek wychowywania się w piwnicy...
To znaczy, że ktoś kto ma -naście lat nie może mówić o batmanie, supermanie, bo oni nie istnieją? Kurwa gościu wrzuć na luz, bo Ci słoik w dupie pęknie. :lol
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów