Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
wkurwia i jebie w oczy tylko jedna sprawa, skoro wszyscy jestesmy z jednej Polski, jednej kurwa pięknej Polski, czemu drzecie pizdy o takie sprawy jak wiara, zaden czy to katol czy zasrany szatanista spod psiego ogona nie moze ustąpić? i ryja zamknąc? fakt piwa są miernikiem zajebistosci i one kierują Waszym zyciem trzeba powiedziec cos by byćciut lepszym niz inny. rozumiem, ze są jakies gusta i jednemu podoba sięjak ktos spuszcza łomot czarnemu, komus się podoba, jak Jezusa napierdalająna 18-stce. kazdy ma prawo do smiania się z tego co jest smieszne dla danej osoby. ale klotnie sa dla nas POLAKÓW, naj mniej potrzebne. I to w Was lezy nasza przyszłość. moze z dupy powód i nie wiadomo poco wzmianki patriotyczne wprowadzam, ale nie wiem jak Wy, chcę by Polska była najlepszym narodem. mowiac dalej wolalbym Was widziec, moze nie wszystkich, ale widziec bym chcial w lawach sejmu Was, niz aktualny sklad. " zeby Polska była Polską"
( a teraz mówcie sobie co chcecie)
tępych ateistów znajdź sobie na podwórku katolicki oszołomie
Czy jak ktoś krytykuje ateistów (szczególnie takich jak wy) to musi być katolikiem ? Nie ...
Nie ale raczej jest troche ograniczony. To ich sprawa jak podchodzą do tematów religijnych a nie innych ludzi. Jak Ci się nie podoba to po co w ogóle czytasz ich komentarze??Czy jak ktoś krytykuje ateistów (szczególnie takich jak wy) to musi być katolikiem ? Nie ...
Czy jak ktoś krytykuje ateistów (szczególnie takich jak wy) to musi być katolikiem ? Nie ...
Nie zapomnij w Niedzielę pójść do kościoła.
Chyba ateistyczna krucjata.
a może jednak chyba nie.
A filmik idiotyczny. Piwa pewnie tylko od tępych ateistów którzy podniecają się jak oglądają drwiny z Jezusa, religii.
a ty kto, kurwa, statystyk?
sadol fajna stronka, siedzę tutaj juz jakis czas i tak czytam i ogladam w większosci zabawne filmiki, dowcipy. fajne są tez rozjebane ciala, i ogolny rozkurw na hardzie. nawet smieszne w pozytywnym sensie są Wasze komentarze do artykułów. w sumie bez Was nie było by czego przeglądać
wkurwia i jebie w oczy tylko jedna sprawa, skoro wszyscy jestesmy z jednej Polski, jednej kurwa pięknej Polski, czemu drzecie pizdy o takie sprawy jak wiara, zaden czy to katol czy zasrany szatanista spod psiego ogona nie moze ustąpić? i ryja zamknąc? fakt piwa są miernikiem zajebistosci i one kierują Waszym zyciem trzeba powiedziec cos by byćciut lepszym niz inny. rozumiem, ze są jakies gusta i jednemu podoba sięjak ktos spuszcza łomot czarnemu, komus się podoba, jak Jezusa napierdalająna 18-stce. kazdy ma prawo do smiania się z tego co jest smieszne dla danej osoby. ale klotnie sa dla nas POLAKÓW, naj mniej potrzebne. I to w Was lezy nasza przyszłość. moze z dupy powód i nie wiadomo poco wzmianki patriotyczne wprowadzam, ale nie wiem jak Wy, chcę by Polska była najlepszym narodem. mowiac dalej wolalbym Was widziec, moze nie wszystkich, ale widziec bym chcial w lawach sejmu Was, niz aktualny sklad. " zeby Polska była Polską"
( a teraz mówcie sobie co chcecie)
c-c-co?
w sumie mądrze gadasz, ale chyba zbyt poważnie do tego podchodzisz. I uwierz mi na słowo - nikt, kto teraz w tym temacie bierze udział w walce Jezus vs zdrowy rozsądek nie zasiądzie w sejmowych ławach.
zacznij się modlic pierdolony skurwysynie
w imię zasad piekło oczekuje
na mej drodze same kurwy i chuje
w mordy im pluje
nikomu nie daruję
zginie ten kto kurwa zasługuje
Co do filmiku- nie należę do ludzi którzy robią sobie jaja z religii,okażmy trochę szacunku.
-Czemu Jezus nie mógł grać w koszykówkę?
-Bo miał dziurawe ręce!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów