📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:44

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Matołki, oni jej na złość po trochu zrobili.
Dobrze tak plastikowi.
Dobrze tak plastikowi.

15 wsioków robi z siebie debili z nadzieją, że ta wiejska blondyna da się akurat komuś z nich wyr🤬ać.
Lam3rZ napisał/a:
moj koles na mature przyjechal vanem prosto z roboty na budowieuj🤬y we flanelowej koszuli ale mial na pace garniak i sie tam przebral w niego xD
Twoj koleś tzn co? pedałem jestes? fuuu
Może wrzućcie swoje

Chamy sie bawia i o to chodzi.
Zreszta wieśniak to stan umysłu...

baja118, nie nie - kupke siana z tej przyczepy (dlatego widły od drugiego)

W mojej opinii taka osiemnastka jest ciekawsza/bardziej atrakcyjna, niż jakaś zrobiona w wielkiej knajpie w dużym mieście gdzie przysłowiowa "wiocha" się wp🤬la.
boże ludki, oni tak specjalnie,chociaz sie bawic umieją. Na wsi ludzie sa jak w mieście tylko z większą kulturą .

urodziny największego szmula ze łsi
zobaczcie same szmule i bogate sponsory tam byli a normalne chłopy ze łsi nie weszli bo wiedzieli że tu sztachety nie wyrwom same kraty! a ten z audi poczuł się jak w adrenalinie (crank) ten aktor
sponsorzy i ich galerianki

sponsorzy i ich galerianki

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie