📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Matołki, oni jej na złość po trochu zrobili.
Dobrze tak plastikowi.
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
Dobrze tak plastikowi.
2:25 - gdzie on jej buzi daje? W powietrze kurwa?
wieś tańczy, wieś śpiewa
15 wsioków robi z siebie debili z nadzieją, że ta wiejska blondyna da się akurat komuś z nich wyruchać.
Lam3rZ napisał/a:
moj koles na mature przyjechal vanem prosto z roboty na budowie ujebany we flanelowej koszuli ale mial na pace garniak i sie tam przebral w niego xD
Twoj koleś tzn co? pedałem jestes? fuuu
Może wrzućcie swoje zapewne oryginalne, w knajpie, albo domu jak mamusia z tatem poszli do rodziny...
Chamy sie bawia i o to chodzi.
Zreszta wieśniak to stan umysłu...
Melanż ostateczny
baja118, nie nie - kupke siana z tej przyczepy (dlatego widły od drugiego)
W mojej opinii taka osiemnastka jest ciekawsza/bardziej atrakcyjna, niż jakaś zrobiona w wielkiej knajpie w dużym mieście gdzie przysłowiowa "wiocha" się wpierdala.
boże ludki, oni tak specjalnie,chociaz sie bawic umieją. Na wsi ludzie sa jak w mieście tylko z większą kulturą .
urodziny największego szmula ze łsi zobaczcie same szmule i bogate sponsory tam byli a normalne chłopy ze łsi nie weszli bo wiedzieli że tu sztachety nie wyrwom same kraty! a ten z audi poczuł się jak w adrenalinie (crank) ten aktor
sponsorzy i ich galerianki
youtube.com/kudiofficial
mixcloud.com/djkudi
sponsorzy i ich galerianki
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów