18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
wpr 2022-07-29, 13:09
Czterech uzbrojonych i zamaskowanych czarnuchów napada na... sklep monopolowy? Negro amigos nie przestają mnie zaskakiwać.

Stoi żołnierz na warcie i myśli uparcie.
Co lepsze: dupa czy żarcie?
I dupa jest dobra.
I dobre jest żarcie.
Ale przejebane jest stać na warcie.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2022-07-29, 13:59 1
Niestety popełnił błąd sięgając po pistolet, może gdyby trzymał ręce w górze to by przeżył.
Zgłoś
nebelwerfer 2022-07-29, 14:10
yunkie napisał/a:

Rozszyfruj jeszcze roczniki alkoholi po korkach

pojechałeś mi? rzuciłeś wyzwanie ? bo nie wiem jak ten miałki tekst odczytać . Ryjku ja tu jestem dla takich rozkmin i dla tych co chcą się w to bawić. Wybacz więc, że sram na twój niezdecydowany tekst możesz mi wyczyścić dupsko jak ta baba koleżance z wczorajszego filmu w kiblu. I to tylko jak Ci pozwolę. A nie pozwalam zjebie, odejdź z tym ryjem !

Zgłoś
mlecz1323 2022-07-29, 14:19 1
odjebali policjanta, ale Gta im zafundują.
Zgłoś
Vixez 2022-07-29, 15:17
Szkoda goscia, widac mlody i niedoswiadczony
Zgłoś
yunkie 2022-07-29, 16:15 1
nebelwerfer napisał/a:

pojechałeś mi? rzuciłeś wyzwanie ? bo nie wiem jak ten miałki tekst odczytać . Ryjku ja tu jestem dla takich rozkmin i dla tych co chcą się w to bawić. Wybacz więc, że sram na twój niezdecydowany tekst możesz mi wyczyścić dupsko jak ta baba koleżance z wczorajszego filmu w kiblu. I to tylko jak Ci pozwolę. A nie pozwalam zjebie, odejdź z tym ryjem !

No to rzucam wyzwanie - rozszyfruj! Ty jestęś ekpertę. W Paincie działasz zręcznie, trajektorie lotu kuli już rozkminiłeś, strefę poślizgu laczka uwzględniłeś, a rocznika alkoholu po korku nie poznasz? Pffff Czekam na ekspertyzę z podziałem na moc alkoholi i tak ci rowa wyliże, że będziesz mnie mógł polecić tej sąsiadce co jej dziś patelnie ktoś wylizał na filmie.

Tak szczerze, to ja Ryjku wyraziłem podziw dla twej żmudnej, balistycznej pracy i nawet zastanawiałem się czy nie masz co robić z czasem, bo widzę, że nikt tu nie docenił twojego wysiłku..ale potem przypomniało mi się, że są wakacje i masz dużo czasu...

A teraz uciekaj na obiad, bo nie dostaniesz kompotu.
Cukru matce kup, zrób coś dobrego.
Zgłoś
krolikosus 2022-07-29, 17:36
Zal chlopa.. pewnie po piwko wpadł no coz swiec panie nad jego duszą a piwko dam temu co rozrysowal bieg wydarzen
Zgłoś
Lexter 2022-07-29, 20:14
Jasne płytki nie zwiastuja nic dobrego
Zgłoś
Ramiell 2022-07-30, 18:12
Tak to jest jak najpierw chce się sięgać po giwerę a potem poddawać
Zgłoś
nebelwerfer 2022-08-01, 10:30
yunkie napisał/a:

bo widzę, że nikt tu nie docenił twojego wysiłku..ale potem przypomniało mi się, że są wakacje i masz dużo czasu...
A teraz uciekaj na obiad, bo nie dostaniesz kompotu.
Cukru matce kup, zrób coś dobrego.

nie oceniaj wszystkich swoją miarą, siedzę sobie w biurze i przy okazji bawię się w eksperta balistyki paintowej . To, że Ty w fabryce azbestu kartę przybijasz i czasu nie masz nawet się wysrać to nie znaczy, że wszyscy tak mają.

Kompot to sobie strzel dożylnie uważaj tylko czy wisienka przejdzie. Z tym cukrem to rozumiem Ty takie bombonierki kupujesz?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów