Maderfakermen napisał/a:
@up kolejny
szkoda gadać. kurwa w większości nie potraficie pojąć, że prowadzi to do tego, że wyniki wyszukiwanych haseł nie będą sugestiami które bezinteresownie sugerują najbardziej wyszukane podpowiedzi lub szereg podpowiedzi, tylko te kontrolowane, albo już skontrolowane(...)
Aha sorry widocznie nie zrozumiałem, czyli np. google ma informację o mnie wchodzi w układ z np. naszym rządem, ja szukam przez wyszukiwarkę informacji na temat oszustw polityków albo zdjęcia pana premiera Tuska nago i znajduje "kontrolowaną odpowiedz", która nie ma nic wspólnego z tym czego szukam albo jeśli znajdę to państwo za pomocą google będzie wiedziało, że ja wiem
A co do acta to się zgadzam z Tobą, że większość osób przeciw temu nie miała pojęcia o co chodzi, ale też uważam, że to mógł być taki znak ostrzegawczy ludzi, którzy nie są zadowoleni z działanie rządu i z byle powodu wyszli na ulicę, żeby tylko zademonstrować swoją niechęć do polityków, przecież oberwał niewinny w tej sprawie Pan Prezydent, Pan Palikot, opozycja, czyli osoby nieodpowiedzialne za podpisanie acta.