📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
"O! Dupeczki idą to przypierdolę jazdę bez trzymanki" Historia prawdziwa.
Rękawice, kurwa, ja się raz przejechałem w krótkich gatkach, to się djabliło nie goiło.
Teraz zakładam i odpowiednie portki i kufajkę i rękawice nawet jak jest gorąco.
Teraz zakładam i odpowiednie portki i kufajkę i rękawice nawet jak jest gorąco.
Widać że idiota , motocykl w którym koszt części eksploatacyjnych na jeden sezon wychodzi ponad 2tyś , bez większych usterek , tylko wymiana tego co konieczne ( tłok , płytki zaworów , korbowód ( co dwie wymiany tłoka ) , zębatki , łańcuch , opony ) wszystko to leci w moment , pomijam fakt wymiany oleju i filtra co 1/2 motogodziny jazdy . Kupuje kamerkę GoPro zamiast odpowiednich butów i rękawiczek - mało brakło został by ze stopą przekręconą o 90 stopni. Idioci sami się wybiją z pomocą innych idiotów lub bez ingerencji innych
@up co 1/2 mth wymienia się olej? Jeszcze za mało doczytałeś.
Ty, patrz, patrz, jaki debil.
Macie się do czego przypierdalać chodziło mi o wymianę oleju i filtra co 1-2 mth , nie o 1/2 . Mój błąd ,ale skoro jesteście tacy ogarnięci w temacie serwisu crossówek , to mogliście na to wpaść ... a nie się przypierdalać ...
Czytać nie muszę , bo w praktyce to stosuję w moim KXF 450 z 2009 , ale ty zapewne jesteś ekspertem , filtr powietrza czyścisz co sezon, a wymieniasz części jak ci korbowód przez karter silnika się przebije , lub tłok wyrwie głowicę .
Czytać nie muszę , bo w praktyce to stosuję w moim KXF 450 z 2009 , ale ty zapewne jesteś ekspertem , filtr powietrza czyścisz co sezon, a wymieniasz części jak ci korbowód przez karter silnika się przebije , lub tłok wyrwie głowicę .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów