📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zdeczka przesada, aczkolwiek u nas nauczyciel nie może zrobić kompletnie nic, więc niby jak w naszym kraju ma wyrosnąć normalna młodzież ??
Kradł więc zasłużył. Wieloryb w walce o sprawiedliwość!
@ulthart Czyli widocznie miałaby powód żeby Ci zapierdolić?
Jebnąłbym ją tak żeby się na plecy przewróciła i nie mogła podnieść.
assassin66 napisał/a:
Tak powinny wygladac nauczycielki w szkolach specjalnych dla romow i murzynow ;D;D
Wszyscy srają na romów i murzynów i marzą aby ich tylko wyjebać poza granice, a ty im jeszcze chcesz szkoły budować?
Ale dziennikarka jak młoda Wolszczak Grażynka jednym słowem zajebista.
Kurwa kopią go po głowie i oni to tak po prostu kamerowali, żeby potem powiedzieć ,że to nielegalne jest?
Stara, gruba kur*a, której nie powiodło się w życiu. Fakt, jeśli ten chłopak coś ukradł to w pełni zasłużył sobie na karę, jednakże wydaje mi się, że to nie powód do tego, by napi***alać go jak leży na podłodze .
nie zdziwilbym sie jak w tym samym tygodniu wzialby noz i ichg wszystjuch tam kurwa wycial:D
Powinni mu upierdolić rękę upierdolić za kradzież, tak jak na tym filmiku z murzynem któremu maczeta przemawiała do rozsądku, a wy sie litujecie bo dostal pare plaskaczy na ryj? przynajmniej będzie wiedział że jak źle robi to czeka go kara (jak go jakiś Polak w tej anglii czy gdzie to jest złapie na gorącym uczynku to nie będzie miał tak różowo).
No i dobrze, że mu wpierdoliła. Jakbyście się wsłuchali, tobyście usłyszeli, że spuściła mu wpierdol za kradzież rzeczy innych. Dobrze mu tak. Złodziejskie kurwy trzeba gnębić od małego - kiedyś to po prostu takiemu cwaniaczkowi upierdalali rękę i wypalali znamię złodzieja na czole.
Ona chyba nie wie, że walenie to wymarły gatunek, i że jak by chłopaki chcieli, to by tez jej z chęcią wpierdolili za to traktowanie
Ten pierwszy ładną bułę mu wyjebał, a reszta co z buta naparzali to cioty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów