📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wojtas890328 napisał/a:
gdzie są nagrania z pierwszego rzędu?
Jeszcze w telefonach. Jak się operatorzy strzepią do ostatniej kropli, to zapewne wrzucą.
Maredone, do tego można fapać
Nie nie, not gay am i, pacz uważnie, wyraźnie to laska z kutasem:
-raz że facet jedzie w gumę na skutek zabobonów iż z dupy może jakoś sie przedostać no bo to jednak "połonczone jest ze sobą"
-dwa że opalenizna a właściwie jej brak w miejscu bielizny typowych przedstawicieli shemale/male kształt
-zarost "cipenisa"wchodzący w illuminatyczny symbol trójkąta, typowe dla przedstawicieli w/w płci(facetom rośnie krzaczasto)
-LEwy - a jej prawy - nadgarstek, coś jakby...ramiączko :O To nie facet, chyba że jest gruby i ma cycki ale udaje przed kamerą...
Co nie zmienia nam faktu że Rem MOŻE by homo :O
Czemu nie ma imprez gdzie zbiera sie tłum ludzi, a na srodku facet opierd*** pento facetowi?
kurwa, wzw to jest kurwa gej a nie tamci.
Dla mnie bomba, lubię takie szalone dziewczyny
Jebane kurwy. Kwasem te szmaty!
Ci debile, co wstawiają tu obrazki z gejami i wszystkim, którzy nie widzą w tym nic złego życzę, żeby kiedyś znaleźli taki filmik w internecie ze swoją żoną/córką/synem liżącym jakiegoś fiuta. Zwykłe kurwiszony puszczają się ku uciesze bydła. Czekam na obrazek gay detected, a jego autorowi życzę takiego filmiku z córką w roli głównej
co za pojeby tutaj, przecież te laski ewidentnie grają bycie Gay
Rozrywka dla bydła, masy zawsze były bydłem i nim zostaną, na sadolu niestety to większość. świat idzie w stronę skurwienia, a wy temu przyklaskujecie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów