Sama gra jest kapitalna, najlepiej znaleźć serwa gnie nie mogą wejść darmowe pipy i noskill pyro
Secundo: ta gra jest cholernie chora i ryje psychę np. ja odczuwam przyjemność z wpakowania rakiety w ryj gościowi który rozwala się na drobne kawałeczki, lub wykonuję airshoty dla mięsnych fajrwerek.
EDIT: co wy macie do podkładu muzycznego wg. mnie jest po prostu epicki.
Ma ktoś może namiary na ten serwer ?
Jeszcze kilka takich filmów to trza będzie zapomnieć o sadisticu...
Aż tak się chcesz uzależnić od gier?
Tag: :: twink ::
Hyhy, skąd wie autor tematu?
Primo: niedość że na filmiku grają jak ostatnie cioty (jak można nie zauważyc działka które strzela ci przed twarzą i napierdalać rakietami po ścianach to jeszcze pieprzone dzieciaki które nie kupiły gry drą morde i przeszkadzają innym w grze( BTW pomysł z wyrywaniem serca jest czadowy)
Sama gra jest kapitalna, najlepiej znaleźć serwa gnie nie mogą wejść darmowe pipy i noskill pyro
Secundo: ta gra jest cholernie chora i ryje psychę np. ja odczuwam przyjemność z wpakowania rakiety w ryj gościowi który rozwala się na drobne kawałeczki, lub wykonuję airshoty dla mięsnych fajrwerek.
Jaki Ty jesteś zajebiście elokwentny .
Primo: niedość że na filmiku grają jak ostatnie cioty (jak można nie zauważyc działka które strzela ci przed twarzą i napierdalać rakietami po ścianach to jeszcze pieprzone dzieciaki które nie kupiły gry drą morde i przeszkadzają innym w grze( BTW pomysł z wyrywaniem serca jest czadowy)
Drogi kolego Po pierwsze wcinanie carminy wszędzie gdzie sie da to chuj przegięcie pały . po drugie TF 2 jest od kilku miesięcy za darmo na steamie . A po trzecie takich debili jest pełno na serwerach .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów