📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nic mnie tak nie wkurwia jak barany jadące cały czas lewym, albo środkowym pasem na autostradzie z prędkością 90km/h
Już nawet wyprzedzające się tiry rzadziej się trafiają.
Zaczne spychać pajaców z drogi.
A co do filmu: szybko, niebezpiecznie.... Na niemieckiej autostradzie poszedł by siedzieć za wymuszenie. (Tam siadanie komuś na zderzaku i popędzanie traktowane jest jak przestępstwo)
Już nawet wyprzedzające się tiry rzadziej się trafiają.
Zaczne spychać pajaców z drogi.
A co do filmu: szybko, niebezpiecznie.... Na niemieckiej autostradzie poszedł by siedzieć za wymuszenie. (Tam siadanie komuś na zderzaku i popędzanie traktowane jest jak przestępstwo)
jakoś na filmie tych prędkości nie widać, chyba, że inni też ganiają grubo ponad setkę
zdrowo popierdolony pepiczek
Nie wsiadłbym takiemu do samochodu. Prawie wszyscy mu spierdalali, gdzie tylko się dało.
no dopierdala jak zły tą bejcą, ale wyprzedzaniem z prawej strony to trochę przegiał
W Niemczech na 60% autostrad nie ma ograniczenia prędkości, na pozostałych 40% jest ograniczenie od 150 do 250km/h.
trochę jak frogger
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów