18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
grzesiekpl88 2012-11-11, 22:07
Brind'amour napisał/a:

17 lat gralem w hokeja ale nie wiedzialem ze mozna sobie dawac plaski i walić pięścią w brzuch. Dzieki za info

Można wiedzieć w jakim zespole kolega grał ? Sam grałem jakieś 5 lat. Co do kolesia, który się mądrzył to niech sam spróbuje się w hokeju wybić jak taki cwaniak Polski hokej jest w takim miejscu, że ludzie w wieku 15-16 lat rezygnują bo wiedzą, że i tak później gówno zarobią :/ u mnie drużyna się rozpadła bo zalegali z pensjami po pół roku...
Zgłoś
Brind'amour 2012-11-11, 22:12
grzesiekpl88 napisał/a:

Można wiedzieć w jakim zespole kolega grał ? Sam grałem jakieś 5 lat

Zagłębie Sosnowiec, Naprzód Janów ale może skończmy ten temat bo zaraz ktoś mi dojebie jakim to nieudacznikiem jestem bo już nie gram
Zgłoś
grzesiekpl88 2012-11-11, 22:22
Z mojej drużyny już nikt nie gra, ostało się 2 chłopaków co grali w pierwszej drużynie ale nie płacili i już też nie grają. Ja grałem w KTH Krynica, powinieneś kojarzyć w latach 97-2001 mieliśmy porządną drużynę i laliśmy połowę drużyn z aktualnej extraklasy po 15-0, ale niestety mało kto już o tym pamięta Zarząd poleciał w ciula z kasą i zawodnicy odeszli do innych drużyn, Laszkiewicz, Słaboń, Piekarski, Sarnik, Voznik, Csorich - powinieneś kojarzyć, wszyscy grali w KTH.

Jedyni co się ostali wychowankowie grają teraz po polsce, Myjak, Zieliński, Cieślicki, Horowski w Cracovii, Galant, Pasiut w Tychach... długo by wymieniać, szkoda że się hokej w Krynicy skończył ;/
Zgłoś
Brind'amour 2012-11-11, 22:30
Większość z tych co wymieniasz to znam nawet osobiście. Ja jestem rocznik 87 więc ten sam co Pasiut. To co się dzieje w Krynicy to jest mega smutne szczególnie, że u Was hokej jest na 1 miejscu.

Zresztą co się stało ze Stocznią, teraz Toruniem a wcześniej z Nowym Targiem to masakra. Sam skończyłem bo trzeba było opłacić rachunki a niestety klub raz bankrutował a jak była kasa to brał zagranicznych i mieli w dupie wychowanków.

Co do Krynicy jeszcze to uwielbiałem tam jeździć na mecze. 2 mecze w weekend, meldunek w domkach i sędziująca Kasia Zygmunt ;d Mam nadzieję, że to się podniesie.
W polsce jest około 90 lodowisk, sam ostatnio odkryłem fajne lodowisko w Białymstoku ale drużyny tam nie ma i szkolenia też raczej.
Zgłoś
grzesiekpl88 2012-11-11, 22:38
Ja jestem rocznik 88 i akurat trafiłem w taki, że Pasiut, Zieliński, Horowski byli w grupie starszej ode mnie, a Myjak, Cieślicki, Galant w młodszej także każdego z nich osobiście znam ale nie miałem okazji z nimi grać w drużynie, jedynie przeciwko nim na sparingach Jak grałeś w Naprzodzie to powinieneś też kojarzyć Pacha albo Kruczka, z nimi grałem w drużynie jednej, grali w reprze U-21. Z tego co pamiętam to chyba Bulanda swego czasu w Naprzodzie grał od nas.

Pamiętam kiedyś jak na mecz z Jastrzębiem pojechaliśmy, mieli odkryte lodowisko i w deszczu graliśmy hehe. W zasadzie wszystkie lodowiska, które mają drużyny zwiedziłem przez te kilka sezonów, i nasze w sumie mogę powiedzieć jest najładniejsze, ale to było parę lat temu i teraz już pobudowali więcej i są zapewne ładniejsze.

Co do Kasi Zygmunt to jest ulubienica Krynickiej publiczności, startowała nawet na burmistrza miasta, no ale niestety się jej nie udało
Zgłoś
Brind'amour 2012-11-11, 22:45
No wiem hehe mam ją na fejsie. Deszcz w Jastrzębiu też pamiętam ale lepsze były liście Nie dało się przejechać. Kto by pomyślał, że zbudują lodowisko i będą walczyć o medale. Ale jest kopalnia to i jest kasa.

Wspomnien nam nikt nie odbierze ;p Będe trzymał kciuki, żebyście się odbudowali. Koncze off top i pozdrawiam
Zgłoś
grzesiekpl88 2012-11-11, 23:08
No sanok jeszcze nie tak dawno był średniakiem, znalazł się sponsor to i mistrzostwo przyszło.

Co do wspomnień to zgadza się, pozostaną na zawsze. Pozdro
Zgłoś
squorpion 2012-11-11, 23:42
i to jest kurwa gra!!!
Zgłoś
Paweł92 2012-11-12, 0:19
Piwo leci ,bo pierwszy raz widzę takie coś..
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem