18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
m................r 2012-03-20, 10:37
Ale se strzeliła w kolano... czego to zdesperowany człowiek nie zrobi
Zgłoś
deniZ 2012-03-20, 11:21 1
Mowcie co chcecie, ale naprawde sie wzruszylem...
Zgłoś
~Velture 2012-03-20, 11:29 10
albo ona jest pojebana albo on w chuj bogaty.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
evoola 2012-03-20, 11:47
Zdesperowana laska. Szaleństwo aż bije z oczu...

Sick Fuck
Zgłoś
errarr 2012-03-20, 12:28
pewnie 'dziewica do slubu', tak to jest, jak się sobie jakies z dupy zakazy stawia.
Zgłoś
KurwaRomantyk 2012-03-20, 12:30 1
Anonymous~ napisał/a:

A co to takiego?

Borderline personality disorder.
Zgłoś
damianzkoszar06 2012-03-20, 12:32 3
Źle jej z oczu patrzy:) na pierwszy rzut oka widać że to psycholka...
Zgłoś
Phallucifer 2012-03-20, 12:33
moze jej obiecal, ze jak mu sie odda to on ja poslubi? no jak inaczej, biorac sprawe na rozsadek, mozna to wyjasnic?!

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
makabrax 2012-03-20, 12:36
jako że rzecz dzieje się w kuchni myślałem że w 2:27 za nóż łapie i reszta filmiku jest na hardzie...

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
Kondra 2012-03-20, 12:47
Szkoda chłopaka,został postawiony w sytuacji, w której odpowiedź mogła być tylko jedna...
Zgłoś
o................k 2012-03-20, 12:54 2
tak to jest jak baba weźmie się za męską robotę. wszystko spierdoli i jeszcze narobi bałaganu.
Zgłoś
dju_s 2012-03-20, 13:50 1
Ryj ma jak księżyc lub jak kto woli pisuar.

Co ona sobie wyobrażała? Jeszcze próbowała się oświadczyć na imprezie hahaha
Zgłoś
cannabis7777 2012-03-20, 14:00 4
Pewnie ją ruchnął na melanżu 2 tygodnie wcześniej i troche przesadził z romantyzmem, żeby wziąć ją do łóżka.

Ale musi być zdrowo pojebana. Skoro prosi żeby gość się z nią ożenił, to czemu go kurwa bije jak ten się nie zgodził -.- Ehh, czemu one są takie pierdolnięte.

Jak Ryszard Siwiec płonę byś myślał.
Zgłoś
Pleso93 2012-03-20, 14:20
Wyobrażam sobie tok rozumowania tej pały, ale brakuje mi słów, żeby opisać taki syf. Wielka miłość, dwutygodniowa znajomość, publiczne oświadczyny... jakie to romantyczne
Zgłoś
silmar 2012-03-20, 16:11
bloodwar napisał/a:

Kobitce się coś pomyliło, kobita może klęczeć przed stojącym facetem tylko w jednym, jedynym wypadku i bynajmniej nie jest to oświadczanie się

Moze sie czepiam, ale uzywaj słów, ktorych znaczenia nie znasz. Mam na myśli "bynajmniej".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów