Zapomniał zapytać o zgodę tego drugiego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zapomniał zapytać o zgodę tego drugiego
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Musi nieźle dawać, skoro biją się o grubą kurwę. Szkoda tylko że później i tak dojebie któremuś z nich rogi.
Dlatego lubię otwarte związki gdzie obie strony mają przyzwolenie na zdradę. Bez krzywych akcji jak ta. Tylko do tego trzeba dwóch świadomych osób.
robertocarlos23 napisał/a:
Dlatego lubię otwarte związki gdzie obie strony mają przyzwolenie na zdradę. Bez krzywych akcji jak ta. Tylko do tego trzeba dwóch świadomych osób.
Jak lubisz po kimś jeść kanapkę to współczuję
cerber14 napisał/a:
Ale sam też mogę sobie pozwolić na skok w bok. Nie do końca po kimś kanapkę, bo dziewczyna się po seksie myje. Nigdy nie byłeś u prostytutki?
Brakuje tylko głosu Czubówny w tle
Machol napisał/a:
Patrzcie tylko, z jaką gracją tego gazu używa, no ja pierdolę...
Tylko rude pizdy używają gazu w innej sytuacji niż samoobrona.
A kurwiszcze udaje, że nie wie o co chodzi.
Ciekawe, który to plan A, a który B?
Rewelacyjne aktorstwo.
Życie pisze najpiękniejsze scenariusze
Nie!
Do tego potrzeba dokładnie jednego kukolda w wersji albo męskiej, albo żeńskiej. Co do drugiej osoby nie ma żadnych szczególnych wymagań.
Kuk i tak zgodzi się na wszystko.
Podałem tutaj wersję realną, natomiast przedstawiona przez Ciebie jest wersją wyidealizowaną, czyli niemożliwą, ale i tak będziesz wierzył, że ma sens. No cóż wia(g)ra czyni cuda
Życie pisze najpiękniejsze scenariusze
robertocarlos23 napisał/a:
Nie!
Do tego potrzeba dokładnie jednego kukolda w wersji albo męskiej, albo żeńskiej. Co do drugiej osoby nie ma żadnych szczególnych wymagań.
Kuk i tak zgodzi się na wszystko.
Podałem tutaj wersję realną, natomiast przedstawiona przez Ciebie jest wersją wyidealizowaną, czyli niemożliwą, ale i tak będziesz wierzył, że ma sens. No cóż wia(g)ra czyni cuda
cerber14 napisał/a:
A myślisz że twoja łaska przed tobą nie lizała jaj ani Grzyba poprzedniemu , to już cie uswiodmie kobiety mają taki fetysz każda z resztą że jak już ty na nią polowales i ona to widzi ,więc po bzykaniu się z innym nawet tego samego ,dnia daje tobie wylizać cipkę , i tak samo się z nią całujesz , po tym jak ciągnęła innemu i tak zostałeś wybrany!!!! , więc nie da się nie zjeść po kimś kanapki , no chyba że masz 12 ke ,!! !!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów