📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Ten po prawej jakiś jebany celebryta w ich społeczności. Skurwiel dostał dywan bojowy dla wygodniejszego zabijania niewiernych
0:58 "Nie ma chuj"
oszukać przeznaczenie? on jeszcze nie wie ale jego flaki pewnie krwawią i zdechnie w męczarniach. oby.
ciapaci to pojeby, nagrywaja smierc swoich kumpli drac ryja allah akbar i wrzucaja to do neta no ja pierdole... ale przynajmniej mam z tego ubaw
Ci strzelają, dostają z granatników narażają życie na froncie a ten co? gówno stoi i nagrywa ciapaty debil
Oddaj 1% podatku na budowę meczetu
Dziwnie się ogląda takie materiały. Czuję się, jakbym oglądał psy, szczekające tylko allah-akbar, bo to jedyne co znają. Ciekawe, czy jak ciapaty jeden z drugim, np. wpierdalają kozę, znaczy żonę, to też drą ryje w ten sposób. No kurwa psy. O ile szacunek się należy, prawie wszystkim ludziom, z wyjątkami małymi, to to ścierwo, zapobiegawczo wszystkich powinni zapierdolić, albo dać wybór, żeby skończył tę religijną dziecinadę i zachowywał się jak człowiek. Wątpię, żeby takie przygłupy skorzystały z szansy bycia normalnymi. Poznałem kiedyś paru. Wszyscy debile. Niektórzy przynajmniej spokojniejsi, ale wszyscy tępi jak sztachety.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów