Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ona i tak biegła szybciej gdy zapierdalałaa po szczepionkę
Kiedyś ją nawet lubiłem. Teraz nic do niej nie mam. Zwłaszcza szacunku.
Wszystkie drużyny wystartowały w układzie M-K-K-M a tylko nasi M-M-K-K
Kto od nas wpadł na ten inteligentny pomysł? Ktoś coś wie?
Przecież dokładnie to jest napisane w spojlerze...
spoiler był dodany po moim komentarzu.
Na przyszłość wycinaj Mack Beggs bo to biologicznie kobieta, która chciała walczyć w mężczyznami, ale akurat jej/mu nie pozwolili lol. Więc słaby to argument w tej wyliczance. Wręcz przeciwnie.
@mygyry
Na przyszłość wycinaj Mack Beggs bo to biologicznie kobieta, która chciała walczyć w mężczyznami, ale akurat jej/mu nie pozwolili lol. Więc słaby to argument w tej wyliczance. Wręcz przeciwnie.
Nie jest to moja zbieranina, zresztą mało mnie te świry obchodzą, wręcz im kibicuje, żeby zepchnęli kobiety na margines w sporcie chciałbym zobaczyć jak strajk kobiet walczy z tęczowymi paradami jak tylko pierwszy cwaniak wywalczy udział w olimpiadzie to pójdzie lawinowo
Co za różnica w jakiej kolejności startowali? Przecież to jest sumaryczny czas. Czy dodasz 2+4 czy 4+2 zawsze dostaniesz 6.
Ale kobiecie małpie jaja rozpraszały.
Jak kurwa w gimnazjum przekazują pałeczkę. I faceci i baby.
Żeby szybciej przekazać pałeczkę to się nie patrzy w tył, tylko biegniesz na przestrzeni 20m i na 'hop' wyciągasz rękę w tył xd ale amatora
Co za różnica w jakiej kolejności startowali? Przecież to jest sumaryczny czas. Czy dodasz 2+4 czy 4+2 zawsze dostaniesz 6.
Z matematycznego poziomu tak, w praktyce na końcówce biegu wyciąga się najlepsze czasy bo masz wizualny pogląd na to, jak szybko biegną rywale i ile brakuje do czołówki. Dlatego właśnie biegacze wyciągają zawsze najlepszy czas na ostatnim okrążeniu (choć na logikę wydaje się, że pierwsze powinno być najlepsze bo człowiek wtedy jest najbardziej wypoczęty). Jest też coś takiego jak euforia wygranej i skok adrenaliny na ostatniej prostej
Swoją drogą to ta Polka co biegła ostatnia to chyba po znajomości robotę dostała, wszystkie biegaczki to dwumetrowe żyrafy z półtorametrowymi nogami a tu taki karzełek...
Dlatego właśnie biegacze wyciągają zawsze najlepszy czas na ostatnim okrążeniu (choć na logikę wydaje się, że pierwsze powinno być najlepsze bo człowiek wtedy jest najbardziej wypoczęty).
Co Ty w ogóle człowieku pierdolisz? To jest sztafeta 4x400m.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów