18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
kampton 2018-05-11, 17:02 2
Chłopaki nie oglądali "9 Kompani" tam było dobrze wyjaśnione czemu nie wolno spać na warcie.
Zgłoś
Cloverface 2018-05-11, 17:18 2
Wyobraźcie sobie co by było gdyby oni wszyscy byli by wyszkoleni. Znali taktyki, dobrze trzymali broń, nie ruchali kóz. TO by było naprawdę przesrane.
Zgłoś
lukpogromca 2018-05-11, 19:35 4
100Burned

mylisz się chłopie i to bardzo, poprzez sianie kacapskiej propagandy stajesz się pożytecznym idiotą
smutne to bo pewnie to nieświadome działanie, niezrozumiały dla mnie problem części prawej strony
kacap=wróg
zawsze i wszędzie
od tego zacznij to jakoś pójdzie
Zgłoś
qwerty1234567890 2018-05-11, 20:46 1
lukpogromca - wyjaśnij proszę, bo nie bardzo rozumiem co chcesz powiedzieć...
Zgłoś
zerknijwlewo 2018-05-12, 0:23
Kto kurwa trzyma wartę siedząc w dziurze? Co niby obserwuje?
Chociaż.. z drugiej strony chuj wie co taki ciapaty ma w głowie. Niech się wytłuką u siebie.
Zgłoś
napierdalator13 2018-05-12, 4:07 1
UWAGA ruski dywersant:
100Burned
Dla tych którzy nie wiedzą: Rosja jest krajem morderców! każdy Polak powinien to wiedzieć.
Oglądam sadistica od kilku ładnych lat, nie dodaję komentarzy, wole poczytać ale jak widzę jak ruska propaganda się wpierdala na moją ulubioną stronę to musiałem się odezwać.
pozdrawiam
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-05-12, 11:43 1
Taa, napisz coś złego o ukraińcach to odrazu jesteś ruskim agentem.
Zgłoś
Kacu63 2018-05-12, 11:47
Spiderowski napisał/a:

Na hura wszyscy na wroga z głośnym krzykiem.
Nawet Spartanie mieli taktyke, szyk...

żebyś się nie ździwił jak zza grobu zobaczysz za te tysiąc/tysiące lat (czy tam ileś, chuj wie) rozpierdolą białych w europie demografią krzycząc "allah jest wielki".
cywilizacja zachodnia jebnie znowu, jak rzym. nadejdą znowu wieki ciemne, poneiważ "allah uakbar" i chuj. świat znowu ruszy do przodu, powoli zaczną się ogarniać, jak biali, i rozjebią ich prawdopodobnie murzyny, w imię okrzyków wychwalających chatki z gówna. historia znowu zatoczy koło
Zgłoś
100Burned 2018-05-13, 16:51
lukpogromca i napierdalator13 jesteście ze wschodu czy zachodu upainy?

Pytam bo jestem z Nowosybirska, właśnie przypinam niedźwiedzia do sań, zamierzam jeszcze tylko zahaczyć o izrael żeby zabrać Abraxusa żeby wam zrobił aneksję odbytów.

Tylko gdzie saniować?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów