📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Chłopaki nie oglądali "9 Kompani" tam było dobrze wyjaśnione czemu nie wolno spać na warcie.
Wyobraźcie sobie co by było gdyby oni wszyscy byli by wyszkoleni. Znali taktyki, dobrze trzymali broń, nie ruchali kóz. TO by było naprawdę przesrane.
100Burned
mylisz się chłopie i to bardzo, poprzez sianie kacapskiej propagandy stajesz się pożytecznym idiotą
smutne to bo pewnie to nieświadome działanie, niezrozumiały dla mnie problem części prawej strony
kacap=wróg
zawsze i wszędzie
od tego zacznij to jakoś pójdzie
mylisz się chłopie i to bardzo, poprzez sianie kacapskiej propagandy stajesz się pożytecznym idiotą
smutne to bo pewnie to nieświadome działanie, niezrozumiały dla mnie problem części prawej strony
kacap=wróg
zawsze i wszędzie
od tego zacznij to jakoś pójdzie
lukpogromca - wyjaśnij proszę, bo nie bardzo rozumiem co chcesz powiedzieć...
Kto kurwa trzyma wartę siedząc w dziurze? Co niby obserwuje?
Chociaż.. z drugiej strony chuj wie co taki ciapaty ma w głowie. Niech się wytłuką u siebie.
Chociaż.. z drugiej strony chuj wie co taki ciapaty ma w głowie. Niech się wytłuką u siebie.
UWAGA ruski dywersant:
100Burned
Dla tych którzy nie wiedzą: Rosja jest krajem morderców! każdy Polak powinien to wiedzieć.
Oglądam sadistica od kilku ładnych lat, nie dodaję komentarzy, wole poczytać ale jak widzę jak ruska propaganda się wpierdala na moją ulubioną stronę to musiałem się odezwać.
pozdrawiam
100Burned
Dla tych którzy nie wiedzą: Rosja jest krajem morderców! każdy Polak powinien to wiedzieć.
Oglądam sadistica od kilku ładnych lat, nie dodaję komentarzy, wole poczytać ale jak widzę jak ruska propaganda się wpierdala na moją ulubioną stronę to musiałem się odezwać.
pozdrawiam
Taa, napisz coś złego o ukraińcach to odrazu jesteś ruskim agentem.
Spiderowski napisał/a:
Na hura wszyscy na wroga z głośnym krzykiem.
Nawet Spartanie mieli taktyke, szyk...
żebyś się nie ździwił jak zza grobu zobaczysz za te tysiąc/tysiące lat (czy tam ileś, chuj wie) rozpierdolą białych w europie demografią krzycząc "allah jest wielki".
cywilizacja zachodnia jebnie znowu, jak rzym. nadejdą znowu wieki ciemne, poneiważ "allah uakbar" i chuj. świat znowu ruszy do przodu, powoli zaczną się ogarniać, jak biali, i rozjebią ich prawdopodobnie murzyny, w imię okrzyków wychwalających chatki z gówna. historia znowu zatoczy koło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów