Oto plan donalda na dalsze władanie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Up wypierdalaj konfidencie
jestem po prostu ciekaw z jakiej beczki ja dostalem warna, a kolega nie? jesli zakazane jest tylko slowo ,,wypierdalaj" to by wyjasnialo sprawe. tak wiec mozna by kazac komus ,,spierdalac" tudziez ,,spierniczac" z tego serwisu
BlueChampion, podaj id posta, nie bardzo wiem o który chodzi.
Niebieski to nostry zapomniał dopisać koledze, u placka dał tego warm'a
,,Po 1. Spierniczaj stąd z polityką.
Po 2. Jeśli inne rzeczy łykasz tak łapczywie jak propagandę, to twoje gardło musi mieć bardzo ciekawe życie.
Jak można w ogóle coś takiego wymyślić i w to wierzyć?
PS: Żeby było jasne - nie popieram Donalda ani Palącego Kota."
Po 2. Jeśli inne rzeczy łykasz tak łapczywie jak propagandę, to twoje gardło musi mieć bardzo ciekawe życie.
Jak można w ogóle coś takiego wymyślić i w to wierzyć?
PS: Żeby było jasne - nie popieram Donalda ani Palącego Kota."
@up
Konfituro jedna, zanim zaczniesz sprzedawać ludzi pomysl chwile. "Spieprzaj z tą polityką" no właśnie z polityką, co za tym idzie wyraził tylko niechęć do tego typu tematów. Tak więc nie kazał jemu konkretnie jako osobie spieprzać. Pewnie teraz w nadziei, że dostanie warna fundujesz sobie zakwasy w prawicy, obyś sobie w ryj strzelił. To byłby prawdziwy hepi end.
Konfituro jedna, zanim zaczniesz sprzedawać ludzi pomysl chwile. "Spieprzaj z tą polityką" no właśnie z polityką, co za tym idzie wyraził tylko niechęć do tego typu tematów. Tak więc nie kazał jemu konkretnie jako osobie spieprzać. Pewnie teraz w nadziei, że dostanie warna fundujesz sobie zakwasy w prawicy, obyś sobie w ryj strzelił. To byłby prawdziwy hepi end.
trzeba byc idiotom nie widzac choc ziarnka prawdy w tym co zapodał chudzik2145. a madre posty o polityce przedstawiajace rzeczywistosc sa jak najbardziej wskazane, bo niektorzy obywatele nie zdaja sobie sprawy w jakim panstwie zyją. mowa o uczciwych oczywiscie
griffin1899: Trzeba być idiotą, żeby pisać -"idiotom"
JesionRKO napisał/a:
griffin1899: Trzeba być idiotą, żeby pisać -"idiotom"
sadzisz ze jesli zrobilem przypadowy blad ortograficzny jestem idiotom ?
^50Cent^ napisał/a:
Spierdalajcie z tego kraju i to jak najszybciej, taka dobra rada
no wiesz nie kazdy moze, nie kazdy ma takie mozliwosci. mr barack dobrze zna polskie realia i dlatego trza wizy dla polakow aby wjechac na teren usa, choc wszyscy sasiedzi nie potrzeboja takich dokumentow
Dlatego wystarczy mieć niemieckie obywatelstwo i sobie mogę latać po świecie.
Taaaaaaaak zastanawialiście się kiedyś po co Palikot miałby to robić? Palikot ma więcej kasy niż kilku kadencjyjna wypłata, cała rozlewnia wódki żołądkowej gorzkiej do niego należy tak na marginesie. I niby w jaki sposób Tusk miałby go przekupić? To tak jakbyś podjechał mercedesem pod sklep a tam żul wypada i dorzuca ci 2 zł na wino. kurwa mówią nie wierzyć we wszystko a sami łapią propagandy jak debile. Rzygać się chce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów