Tutaj macie wyjaśnienie tej sytuacji bielskiedrogi.pl/1677_czy_warto_montowac_kamere_samochodowa.html
Tutaj macie wyjaśnienie tej sytuacji bielskiedrogi.pl/1677_czy_warto_montowac_kamere_samochodowa.html
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie rozumie dlaczego policjant nałożył mandat dla kierowce citroena? Rzekomo "...kierowca Citroena został ukarany mandatem w kwocie 350zł i 3pkt karnych za zwiększanie prędkości podczas manewru wyprzedzania."
Pewnie normy mandatow nie mieli wyrobionej, to dojebal.
Bardzo dobrze zrobił kierowca cytrusa... też bym mu zajebał w takiej sytuacji. Nie rozumie dlaczego policjant nałożył mandat dla kierowce citroena? Rzekomo "...kierowca Citroena został ukarany mandatem w kwocie 350zł i 3pkt karnych za zwiększanie prędkości podczas manewru wyprzedzania."
ehh... pewnie stres swoje zrobił. Kamera sama z siebie nie rejestrowała prędkości więc policjant nie mógł wiedzieć czy samochód faktycznie przyśpieszał, czy nie... to już sprawa dla biegłego... szkoda, że przyjął mandat. Ale jak już wspomniałem stres zapewne swoje zrobił, następnym razem 5 x zastanowi się zanim przyjmie jakikolwiek mandat
ehh... pewnie stres swoje zrobił. Kamera sama z siebie nie rejestrowała prędkości więc policjant nie mógł wiedzieć czy samochód faktycznie przyśpieszał, czy nie... to już sprawa dla biegłego... szkoda, że przyjął mandat. Ale jak już wspomniałem stres zapewne swoje zrobił, następnym razem 5 x zastanowi się zanim przyjmie jakikolwiek mandat
Fakt, kamera nie rejestrowała, ale jak sie przyjrzeć pasom, to mam wrażenie że kierowca właśnie hamował kiedy ten go wyprzedzał.
Zresztą, mnie na kursie uczyli żeby nawet lekko przyspieszyć kiedy ktoś nas wyprzedza żeby ten drugi mógł sie w razie zagrożenia schować. Widocznie coś sie zmieniło
Facet powinien dostać co najmniej zawiasy.
Policja się skompromitowała.
Trafił swój na swego. Pajac w Audi za takie odpierdalanie powinien zostać ukarany wysoką karą, ale autor nagrania gdyby chciał uniknąłby kolizji, lecz on wolał wyłudzić odszkodowanie. Finał tej historii był taki, że tylko autor nagrania dostał mandat.
Nie wiesz jaką masę mógł wieźć ze sobą. Mógł mieć klocki hamulcowe słabszej jakości.
Nie można ocenić czy specjalnie nie wyhamował czy zwyczajnie nie miał takiej możliwości.
Zresztą, mnie na kursie uczyli żeby nawet lekko przyspieszyć kiedy ktoś nas wyprzedza żeby ten drugi mógł sie w razie zagrożenia schować. Widocznie coś sie zmieniło
To miałeś instruktora kretyna...
Zresztą, mnie na kursie uczyli żeby nawet lekko przyspieszyć
To chyba cię uczył wielki łeb z zakresu motoryzacji. Taki miszcz co tirowcom na kursie opowiada, żeby taranowali osobówki i nie przejmowali się ludźmi bo oni są wysoko wiec się im nic nie stanie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów