📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Na chuj to zdjęcie wrzuciłeś ?
Atencyjna kurwa i kryptopedał przygotowuje was na swój "coming out".
Loaloa napisał/a:
Atencyjna kurwa i kryptopedał przygotowuje was na swój "coming out".
Masz- przyda ci sie
PS
Jak ssiesz abdullachowi za czesto, to smaruj też dziąsła
Gdzio90 napisał/a:
@up sorki musiałem poprawić, sroga cena lisie
edytowane: Ty naprawde musisz byc rudy
Seryjny konfident pierdolnął na ciebie z ucha ?
Ale z niego to jest kurwa miękka faja, ja pierdole
Pewnie całe żałosne życie wpierdol obskakiwał to se odbija w internetach
eaz napisał/a:
Zesrałeś się i przeżywasz. Nie było tak źle. Poza kilkoma oszołomami to większość tłumu porusza się dość spokojnie. Z resztą wśród tych oszołomów z kolei większość to dziewuchy i dzieciaki. Gdyby to był prawdziwy tłum debili i starych moherów to te dzieci by były stratowane, a nie stały na samym czele tego bajzlu. Tak więc chuj ci w dupę za sianie taniej sensacji.
Czyli jednak jest ktoś z Mielca
ależ bydło bez godności
podniecacie się postem loaoli a tymczasem tu połowa użytkowników to trolle albo zwykłe zjeby z wypranymi głowami.
Jestem z okolic Mielca i nie wiem jak wyglądało otwarcie ale to było ze 2 lata temu. Skąd podnieta tym tematem teraz?
@Velture chyba lubi takie sytuacje
Ja się zastanawiam czego tym ludziom tak brakuje, że zapierdalają na te otwarcia takimi tłumami? Przecież te wszystkie super promocje, to nie raz dobra ściema i jak się w necie poszuka to artykuły można dostać w podobnej cenie, a czasem i taniej.
A to, że dadzą darmowego pączka czy kubełek za złotówkę jest warte tyle stać pod drzwiami? Nie ogarniam tego. Ja swój czas cenię i zdecydowanie więcej jestem w stanie zarobić w dwie godziny, niż bym oszczędził stojąc w kolejce i kupując kubełek KFC za 1zł.
A to, że dadzą darmowego pączka czy kubełek za złotówkę jest warte tyle stać pod drzwiami? Nie ogarniam tego. Ja swój czas cenię i zdecydowanie więcej jestem w stanie zarobić w dwie godziny, niż bym oszczędził stojąc w kolejce i kupując kubełek KFC za 1zł.
Tą Cebulatowatą chołote to trzeba napierdalać jak za Jaruzelskiego, gościu wiedział że tą swołocz trzeba ostro za mordy trzymać Piłsudski wiedział co dobre. Tutaj tylko dyktator jak u Kima i za mordy. Większość tego gówna powinna mieć testy psychiatryczne robione co 2 miesiące.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów