nie wiem pod którym artykułem był ten post, ale prośba do autora o info jak się sprawa rozwinęła
nie wiem pod którym artykułem był ten post, ale prośba do autora o info jak się sprawa rozwinęła
- wysyłają zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa, o każdą pierdołę i każdy niepoprawny politycznie wpis, a później płaczą, że sądy nie działają, że ludzie czekają latami na ważne wyroki czy inne decyzje.
- dodatkowo w chuj papieru na to idzie, a później piszczą, że biurokracja nie liczy się z kosztami i że wycinają coraz więcej drzew na papier, a to przecież takie nieekologiczne
- o kosztach listów i pensjach dla urzędników które idą z naszych podatków nie wspomnę.
Jaką trzeba być kurwą bez szkoły
Zamieszczane posty mają charakter satyryczny i nie mają na celu obrazić, znieważyć, dyskryminować ani wywoływać uczucia odrazy.Jak nie podziała i ukarzą to prowokujcie sadole arabów na ulicy noszac koło nich krzyże i jak was obrażą to do sądu - jak sąd odrzuci to zaskarżyć sędziego (skoro za pisanie w internecie każą a w realu jak obraża jakiś muslim nie każą to coś jest nie rak - czym się róźni obrażanie w sieci od tego z reala?)
~Nie daję piw RatoshiemuNiech potracą rodziny w zamachach terrorystycznych ci, którzy są za przyjmowaniem jebanej hołoty do Polski, to zmienią swoje myślenie. Albo przynajmniej niech wezmą pod swój dach te małpiszony i utrzymują je za swoje własne pieniądze.
Niech potracą rodziny w zamachach terrorystycznych ci, którzy są za przyjmowaniem jebanej hołoty do Polski, to zmienią swoje myślenie. Albo przynajmniej niech wezmą pod swój dach te małpiszony i utrzymują je za swoje własne pieniądze.
Zgłaszam
Przechodziłem przez to dwa lata temu z powodu jednego komentarza pod filmem na sadolu w dziale hard.. Odniosłem się wtedy do 'Społeczności romskiej" w dość krytyczny sposób. Wydawało mi się, że przesłuchanie na policji itd to jakiś pojebany żart bo kto by się takimi gównami zajmował.. Było śmiesznie do czasu jak przyszło do rozprawy sądowej.
Jest człowiek - jest paragraf.
Nie chwalę się - tylko informuję że to jest na serio.
I jak się skończyło?
No panie i panowie tutaj mamy mistrzostwo świata:
zglosnienawisc.otwarta.org/incydent/367
Przeczytajcie najpierw tekst z sadola a potem "podjęte interwencje" i uzasadnienie prokuratury
No skisłem ze śmiechu z tym uzasadnieniem
Prawie jak adwokat diabła Piąteczka dla prokuratury!
zglosnienawisc.otwarta.org/incydent/370
Kolejne zajebiste uzasadnienie
Jeśli kogoś interesuje czy w ogóle jakakolwiek sprawa dała wyrok skazujący to proszę: zglosnienawisc.otwarta.org/incydent/369
Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
I jak się skończyło?
No panie i panowie tutaj mamy mistrzostwo świata:
zglosnienawisc.otwarta.org/incydent/367
Przeczytajcie najpierw tekst z sadola a potem "podjęte interwencje" i uzasadnienie prokuratury
No skisłem ze śmiechu z tym uzasadnieniem
Prawie jak adwokat diabła Piąteczka dla prokuratury!
zglosnienawisc.otwarta.org/incydent/370
Kolejne zajebiste uzasadnienie
Jeśli kogoś interesuje czy w ogóle jakakolwiek sprawa dała wyrok skazujący to proszę: zglosnienawisc.otwarta.org/incydent/369
Ja poleciałem z tej śmiesznej organizacji od gaweła co teraz siedzi.
Dla mnie skończyło się to rokiem prac społecznych w pełnym wymiarze godzin zamienione po odwołaniu na pół roku odsiadki w zawiasie na 2 lata. Mój post był porównany do metod hitlerowskich i bestialstwa ludzkiego.. więc sądy też działają zgodnie z poprawnością polityczną do granic możliwości.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów