Irlandczycy cieszą się otwartymi granicami
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Panie Boże chroń tą Polskę przed tym kurewstwem które Zalewa całą europę
NieKażdą szmate głosującą na tego rudego niemieckiego ciecia zapraszam po odbiór swojego ciemnego imigranta! Wszystkich którzy chcą takiej chujni niech oddają swoją wypracowaną wypłatę tym idiotą w brukseli! Dajcie żyć - idioci z brukseli i psełdo ekolodzy - zwykłym ludziom! Niech to murzyńskie szambo samo zatonie
4 qrwy na jednym zdjęciu!
Panie Boże chroń tą Polskę przed tym kurewstwem które Zalewa całą europę
Panie Boże chroń tą Polskę przed tym kurewstwem które Zalewa całą europę
Każdą szmate głosującą na tego rudego niemieckiego ciecia zapraszam po odbiór swojego ciemnego imigranta! Wszystkich którzy chcą takiej chujni niech oddają swoją wypracowaną wypłatę tym idiotą w brukseli! Dajcie żyć - idioci z brukseli i psełdo ekolodzy - zwykłym ludziom! Niech to murzyńskie szambo samo zatonie
Nam muslimów nie trzeba.... Tyle tałatajstwa że wschodu, że weszli w 50 do sklepu wzięli co chcieli bez płacenia i zajebiście. A policjanci mają to w dupie....
Gdzie... napisz gdzie bo jak na razie spamujesz obsrajdupo XD
Każdą szmate głosującą na tego rudego niemieckiego ciecia zapraszam po odbiór swojego ciemnego imigranta! Wszystkich którzy chcą takiej chujni niech oddają swoją wypracowaną wypłatę tym idiotą w brukseli! Dajcie żyć - idioci z brukseli i psełdo ekolodzy - zwykłym ludziom! Niech to murzyńskie szambo samo zatonie