Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lamusy... Naklejka nadgryzionego jabłka symbolizuje status społeczny właściciela pojazdu na którym ta nalepka widnieje. Każdy kto spostrzeże takie oznakowanie od razu wie, że właściciel pojazdu jest dumnym posiadaczem sprzętu elektronicznego firmy Apple, człowiekiem wykształconym, świadomym konsumentem. Status społeczny takiej osoby jest o kilka klas wyższy niż pozostała część pospólstwa. Mówi nam też, że jest nadzianym kolesiem, który nie uznaje kompromisów. Willa, działka z domkiem wypoczynkowym, najczęściej niepospolite auto i 3x wakacje w roku. No i cała rodzina okupiona w sprzęt z symbolem jabłka. I nie próbuj przekonywać że pecety, windows, android, Samsung, Xiaomi też spełniają swoją rolę, bo to tylko niedorobione półśrodki dla gawiedzi.
Czyli jak obrabia gały kolegom lub nadstawia im odbyt to nazywamy go gejem. Bez jabłuszka byłby pospolitym pedałem.
Raczej tatuś wyświetleń.
nie masz pojęcia co dzieci potrafią odjebać w samochodzie jak się im pasy przy foteliku już odepnie...
nie masz pojęcia co dzieci potrafią odjebać w samochodzie jak się im pasy przy foteliku już odepnie...
A jak się jeszcze zanęci czekoladą, to ho ho
Raczej tatuś wyświetleń.
Gdyby poszedł po hamulcach, to jeszcze by zbierał browary na hardzie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów