chyba zatrzasnął kluczyki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
przednią szybę ... co za debil
a nie lepiej bylo zrobic podkop i wyciąc gumówka dziure w podłodze i wejśc do srodka ??? przynajmniej nic by nie było widać. Ludzie są naprawde bezmyślni :/// ale...widac własciciel BMW, a to zoobowiazuje do bycia idiotom.
od pasażera koszt 60-200 zł przednia 600-1k... pozdro
On pewnie bał się, że włączy mu się alarm jak wybije boczną szybę. Nie wiem co w tym śmiesznego...
Na co mi taki alarm co przy wybjaniu szyby młotkiem się nie włączy ??
gdyby ktoś miał tak robić to polecam małą tylnią szybę (jeżeli wie z potem sięgnie klamki) lub kierowcy bo nowa jest przejrzysta i ładna ale nie przednia !!! jest najwytrzymalsza i najdroższa
on myslal ze rozbijajac przednia szybe i robiac w niej tylko dziure nie bedzie musial jej wymieniac -,-?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów