📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
W razie potrzeby polecam naciąć korek nożem, wsadzić w szczelinę coś płaskiego (u mnie zadziałała druga strona łyżki ) i kręcić, lekko ciągnąc w górę - o dziwo się udało, potrzeba matką wynalazków.
Sqeeol napisał/a:
Kur*a, a ja całe życie szyjke odgryzam...
To za ten komentarz "ostrzeżenie"?
@up przeczytaj regulamin hłehłehłe kurwa
ja w takich wypadkach zawsze korek wpychalem do srodka ;>
kocie napisał/a:
Wystarczy w aptece zakupić długą, twardą igłę i strzykawę, ale ten motyw też fajny.
" Wystarczy "? Według mnie łatwiej o buta, niż " długą, twardą igłe i strzykawkę ".
Inny sposób (sprawdzone organoleptycznie) to wbicie śrubki w korek i wyciągnięcie obcęgami.
No, no, sposób przeważnie działa. A jak nie działa to dzieje się tak jak na załączonym obrazku:
Ręka to moja cenna prawica. I żeby nie było - wcześniej 20 razy się udało.
Ręka to moja cenna prawica. I żeby nie było - wcześniej 20 razy się udało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów