Bodu bodu
Rodzice sadyści w dupie mają dzieciaka, a niech se płacze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Wiem, że ciapaci i owce, ruchanie etc. Weźcie jednak zauważcie bulwers autora filmiku, że rodzice nie zareagowali. Kurwa tam się te dzieci jednak wychowuje na mężczyzn. U nas by zaraz zabrali tę owcę...co ja gadam, nikt by nie trzymał owcy, bo jeszcze dziecko mogłoby mieć alergię i co wtedy? No co wtedy? Zresztą dziecko bawiące się na dworze? A co jak zarazi się jakimiś bakteriami? A jeśli to, a jeśli tamto, musi odpoczywać po setnej szczepionce w penisa, która zapobiega bąblicy odbytu etc. Kurwa ja już wolałbym wychować dziecko na dzielnego chłopaka w ten sposób niż na jakąś miękką miejską pizdą, chodzącą w kapelusiku i trampkach. A potem się dziwicie, że ciapaci podbijają Europę. Jak my kurwa boimy się owiec, a ci wysadzają się z myślą o cipkach.
Policeman napisał/a:
Weźcie jednak zauważcie bulwers autora filmiku, że rodzice nie zareagowali.
Autor filmiku posiada kozę i notorycznie plądruje jej anal
Co Cię boli? Mogę odsprzedać
No i teraz uraz na całe życie i już mu nie stanie.
Kurde, tak to jest jak rodzice znajdują dziewczynę swojemu małemu ciabuskowi. Pewno ojciec na rynku zapłacił sporo talaru aby ich sobie umówić ahh te niewdzięczne dzieci, szkoda że całego materiału nie dał autor posta strzelam że po tym wszystkim tatuś pokazuje jak to się robi z owieczkami, bo syn pukał nie tą część ciała owcy, i nie tym przedmiotem.
Tak się teraz hartuje młodzież, lepiej żeby trenował z agresywną owcą nim pójdzie do podstawówki i go mają gnębić byle wymoczki.
to przeciez niewinna zabawa ich ukochanych dzieci
Policeman napisał/a:
już wolałbym wychować dziecko na dzielnego chłopaka w ten sposób niż na jakąś miękką miejską p*zdą
No to pochwal się swoimi sukcesami, jesteś w takim wieku że chyba już zacząłeś coś wychowywać.
Jak nie syna to może przynajmniej rybki?
Czego się czepiacie? U ciapatych to normalne, po prostu bracia się bawią.
ona sie tylko tak droczy z nim potem zostanie jego żoną
KTO SIE CZUBI TEN SIE LUBI HEHE
KTO SIE CZUBI TEN SIE LUBI HEHE
Nie znoszę dzieci, leci piwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów