Nie żebym podpuszczał wojnę między właścicielami kotów i psów,ale mój kot tak nigdy nie robi
Nie żebym podpuszczał wojnę między właścicielami kotów i psów,ale mój kot tak nigdy nie robi
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wydaje Ci się, że kot przychodzi do Ciebie i się łasi, bo Cię lubi/kocha?
Niestety, wredny sierściuch zostawia na Tobie swój zapach i dzięki temu oznacza swoje terytorium oraz swoją "własność". Zawsze, gdy go pogłaskasz albo tylko dotkniesz po pewnym czasie zaczyna się "myć", ponieważ próbuje pozbyć się z własnej sierści innych zapachów (niepożądanych), niż swoich.
Pies gdy Cię widzi np jak wracasz z pracy cieszy się, wita Cię w progu i nie ustępuje na krok. Potrafi obronić swojego właściciela (piszę o tych większych psach) jest bardzo lojalny i kocha swojego Pana bezgranicznie.
Krótko mówiąc, z kota nie ma większego pożytku, myśli tylko o sobie a swojego "właściciela" traktuje tylko jako podawacza karmy.
Ostatnio znajomemu kot zlał się na taki tv i tv poszedł do kosza, bo gwarancja nie uznała szczyn kociaczka:)
"Mój pies tak nigdy nie robi" a ten gość chociaż cały TV ma;d
chyba nigdy kota nie miałeś, a informacje bierzesz z komentarzy pod artykułami na onecie.
@nieja
jak hodujesz tygrysa to oczywiste, że może coś rozwalić. Kup sobie normalnego domowego kota, to łapą Ci matrycy nie zniszczy.
Co do kot vs pies:
Wydaje Ci się, że kot przychodzi do Ciebie i się łasi, bo Cię lubi/kocha?
Niestety, wredny sierściuch zostawia na Tobie swój zapach i dzięki temu oznacza swoje terytorium oraz swoją "własność". Zawsze, gdy go pogłaskasz albo tylko dotkniesz po pewnym czasie zaczyna się "myć", ponieważ próbuje pozbyć się z własnej sierści innych zapachów (niepożądanych), niż swoich.
Pies gdy Cię widzi np jak wracasz z pracy cieszy się, wita Cię w progu i nie ustępuje na krok. Potrafi obronić swojego właściciela (piszę o tych większych psach) jest bardzo lojalny i kocha swojego Pana bezgranicznie.
Krótko mówiąc, z kota nie ma większego pożytku, myśli tylko o sobie a swojego "właściciela" traktuje tylko jako podawacza karmy.
Dlatego wole koty.Nie chcę jakiejś cioty w domu tylko prawdziwego skurwysyna.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów