czyli kilka słów prawdy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, wódkę bym za to postawiła a nie nędzne piwo!
I takimi szmaciarskimi gazetami i szmaciarskim, pełnym jadu i nienawiści Radyjkiem Maryjnym żyje spora część popierdoleńców w tym pojebanym kraju. Ci popierdoleńcy rodzą i chowają innych popierdoleńców, pseudokatolików, którzy przez pół Polski będą jechać, żeby tłustemu Rydzykowi, na urodzinki tort i trzy tysiące uciułane zawieźć. A on te trzy tysiące ochoczo spożytkuje na swoją szkołę medialną czy insze odwierty, ewentualnie przeżre lub przerucha.
Jestem matką, moje dziecko było po urodzeniu przebadane sprzętem z serduszkami Wielkiej Orkiestry, widziałam też maluchy, leżące w inkubatorach również z serduszkami. NIGDZIE nie widziałam choćby termometru z naklejką z logiem Radyjka Maryjnego. Że oni pomagają p cichu i nie robią takiej pompy jak Owsiak? A co mają w mediach pokazywać? Jak ksiądz łoi z rodziców 200 zł za ochrzczenie dziecka? Za przywitanie nowej owieczki w parafii? Drogi księżulu Rydzyku - najpierw ty pomóż chociaż jednemu, zamiast emerytów okradać, a potem pluj na innych.
Dziękuję i dobranoc
I takimi szmaciarskimi gazetami i szmaciarskim, pełnym jadu i nienawiści Radyjkiem Maryjnym żyje spora część popierdoleńców w tym pojebanym kraju. Ci popierdoleńcy rodzą i chowają innych popierdoleńców, pseudokatolików, którzy przez pół Polski będą jechać, żeby tłustemu Rydzykowi, na urodzinki tort i trzy tysiące uciułane zawieźć. A on te trzy tysiące ochoczo spożytkuje na swoją szkołę medialną czy insze odwierty, ewentualnie przeżre lub przerucha.
Jestem matką, moje dziecko było po urodzeniu przebadane sprzętem z serduszkami Wielkiej Orkiestry, widziałam też maluchy, leżące w inkubatorach również z serduszkami. NIGDZIE nie widziałam choćby termometru z naklejką z logiem Radyjka Maryjnego. Że oni pomagają p cichu i nie robią takiej pompy jak Owsiak? A co mają w mediach pokazywać? Jak ksiądz łoi z rodziców 200 zł za ochrzczenie dziecka? Za przywitanie nowej owieczki w parafii? Drogi księżulu Rydzyku - najpierw ty pomóż chociaż jednemu, zamiast emerytów okradać, a potem pluj na innych.
Dziękuję i dobranoc
kooookosy!
dziwi mnie że dla ojca chce się wyliczać kto ile zarabia, ile to trzeba mieć siana w mózgu i tupetu żeby wpieprzać się aż tak daleko.
dziwi mnie że dla ojca chce się wyliczać kto ile zarabia, ile to trzeba mieć siana w mózgu i tupetu żeby wpieprzać się aż tak daleko.
jebac Jurka, za darmo nawet ksiadz sie nie modli
Na jakieś stronie ktoś obliczył(nie podam na jakiej, pierdole, szukajcie se) ze z tego co zbiera WOŚP, w "zapomnienie" tj. na koszta właśne, pensje, organizacje etc. idzie około 18% z tego co orkiestra zbiera. Dajesz do puszeczki 100 zł- 82zł idą na zakup Czegośtam. + to co napisał boro259, podejrzewam ze koncowy bilans jest większy niż 100% tego co zebrali. Wniosek? Pierdolić hejterów WOŚP'u.
Przerażają mnie ludzie którzy widzą coś złego w WOŚP-ie, przerażają mnie ci którzy mówią żeby nie brać krwi z Woodstocku (bo niby to syf). Przecież z tego trzeba się tylko cieszyć, że ktoś organizuje takie akcje i zbiera naprawdę masę chętnych ludzi do brania w tym wszystkim udziału. Szpitale mają tylko korzyść z tego, chociaż te wszystkie sprzęty powinny być normą w naszym kraju. To wszystko co oni robią powinno zapewniać państwo.
Mimo tego, ze te 40 milionow zebranych przez wosp to smieszne grosze w porównaniu z miliardami ktorymi obraca NFZ, ale zawsze lepsze to niz nic. Poza tym wosp integruje ludzi i robi nam dobra reklame za granicą wiec nie wiem do czego sie tu przypierdalac. Jestes przeciw, nie dawaj kasy i nie pierdol.
nie wiem ile biorą, nie będę nikomu do portfela zaglądać, ale uważam, ze przekazując jakiekolwiek pieniądze by pomoc dzieciom, jest to w porządku
kler klerem, wiadomo materiał opałowy ale i ten zydek niech lepiej się strzeże
No właśnie. Nie ważne ile, ważne że w ogóle coś i ważne że to widać. Straszne to jest, że nasze biedne społeczeństwo musi się zrzucać na to wszystko bo NFZ sobie nie radzi.
Szmaciarstwem jest też pierdolenie, jakie konsekwentnie ludzie na tym portalu uprawiają, smarując Owsiaka.
Rydzika nie lubię ale Owsik to śmieć i chuja by zrobił jakby przy tym się nie nakradł
Ja pizgam!!!
Człowiek stara się pomóc chorym dzieciom, kobietom i chuj wie komu jeszcze, a jacyś ludzie, którzy biorą w chuj kasy praktycznie za nic, jebią go że zarabia 2700 pln.
To jest kurwa śmiech na sali.
Człowiek stara się pomóc chorym dzieciom, kobietom i chuj wie komu jeszcze, a jacyś ludzie, którzy biorą w chuj kasy praktycznie za nic, jebią go że zarabia 2700 pln.
To jest kurwa śmiech na sali.
No tak pewnie pana 3ci w tym roku nowy mercedes SLK kosztował ostatnią pensje (2700) )
Nie wiem czy wiecie, ale wbrew powszechnej opinii, fundusze pochodzące z wośpu nie są właściwie przeznaczane na chore dzieci, ale na łatanie dziury budżetowej, bo sprzęt, który niby Owsiak "dostarczył" szpitalom, musiałby i tak zostać zakupiony przez państwo. Z tego wynika, że wrzucając załóżmy 10 zł, dajecie hajs na brudstok, samego Owsiaka i państwo, a sprzęt, na który myślicie, że te pieniądze idą, oczywiście zostanie szpitalom zakupiony, ale nie z waszych pieniędzy. Ponadto, pomijam już tutaj oczywisty fakt, że 40 milionów w skali finansów państwa to naprawdę śmiech, a nie pieniądze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów