Myślę, że mamy tutaj ekspertów posługujących się chińskim czy japońskim, którzy wyjaśnią nam co tam się wydarzyło i dlaczego .
Myślę, że mamy tutaj ekspertów posługujących się chińskim czy japońskim, którzy wyjaśnią nam co tam się wydarzyło i dlaczego .
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Słowa pielęgniarki :
Przywieźli my pacjenta do szpitala...
a ten jak się kurwa nie zerwie z wyra pierdolnie na świeżo pastowaną podłogę, aż mu we łbie zagrechotało...
Doktor stał i się patrzył jak szpak w pizdę zamiast go chuja przydepnąć.
Jak się podniósł to rozjebał nowe wyra co to my dostali od Owsioka i ślizgiem ruszył na doktora.
Zajebał mu parę szybkich na korpus i kurwa no niestety u nas ochrona z grupą jest ze Solidu to gość jakoś tak spierdolił.
0:59 Słowa ochroniarza :
Tu jest kurwa łóżko nie?
Tu jest jakieś chuj wie co a tutaj podłoga.
O tu widzisz koło fugi jakieś leżą te no...
O kurwa Owsika nie spłacilim a tu ooo łóżko rozjebane, poryncz cało loto...
Narrator :
Pobudki jakimi kierował się pacjent były proste.
Przywieziono go nie do jego ulubionego szpitala lecz do szpitala który prowadzi jego teściowa.
Ponieważ w jego ulubionym szpitalu trwał właśnie remont skierowano do tutaj...
1:51 Pielęgniarka :
No więc trochę gościu narobił syfu ale jak go znajdziemy to mu jaja z dupy wyrwiemy i damy Owsiakowi na aukcje w przyszłym roku bo jakoś musimy się zrewanżować kurwa przez tego obesrańca....
Już tłumaczę
Słowa pielęgniarki :
Przywieźli my pacjenta do szpitala...
a ten jak się kurwa nie zerwie z wyra pierdolnie na świeżo pastowaną podłogę, aż mu we łbie zagrechotało...
Doktor stał i się patrzył jak szpak w pizdę zamiast go chuja przydepnąć.
Jak się podniósł to rozjebał nowe wyra co to my dostali od Owsioka i ślizgiem ruszył na doktora.
Zajebał mu parę szybkich na korpus i kurwa no niestety u nas ochrona z grupą jest ze Solidu to gość jakoś tak spierdolił.
0:59 Słowa ochroniarza :
Tu jest kurwa łóżko nie?
Tu jest jakieś chuj wie co a tutaj podłoga.
O tu widzisz koło fugi jakieś leżą te no...
O kurwa Owsika nie spłacilim a tu ooo łóżko rozjebane, poryncz cało loto...
Narrator :
Pobudki jakimi kierował się pacjent były proste.
Przywieziono go nie do jego ulubionego szpitala lecz do szpitala który prowadzi jego teściowa.
Ponieważ w jego ulubionym szpitalu trwał właśnie remont skierowano do tutaj...
1:51 Pielęgniarka :
No więc trochę gościu narobił syfu ale jak go znajdziemy to mu jaja z dupy wyrwiemy i damy Owsiakowi na aukcje w przyszłym roku bo jakoś musimy się zrewanżować kurwa przez tego obesrańca....
Tez wam się przy czytaniu tego po drugim zdaniu syntezator IVONA w głowie włączył? Identyczny styl...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów