📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dziwne, że nic mu się nie stało przy takiej prędkości. Myślalem, że weźmie tą kamerę i będzie nagrywał
I właśnie dlatego zawsze pacze jak jadę z siostrą czy paczy w lusterka jak wyprzedza/zmienia pas, jeżeli tylko nie zerknie, leci ostra zjeba !
Współczuję temu kretynowi z czerwonego autka. Z jego OC pójdzie odszkodowanie dla wszystkich pasażerów tego autokaru.
Co w lusterka?
fejk - nie bylo "jop twoju mat" albo "jebat" albo "suka" albo cos
właśnie tego zawsze sie boje przy wyprzedaniu, że mnie jakiś kretyn nie zauwazy i też zacznie wyprzedzać..
wydaje mi się, że koleś wpadł w poślizg, zanim czerwony go dotknął
tylko dlatego, że hamował 1 stroną na piasku...
tylko dlatego, że hamował 1 stroną na piasku...
Koleś jechał z radiem na fula, nie usłyszał by nawet jakby mu sie klapa z tyłu upierdoliła i zaczęły by mu wypadać jakieś martwe płody ale chuj z tym, tylko kurwa jak sobie pomyśle ze koleś jeszcze wypchnął z drogi autokar nawet tych bezmyślnie jadących gimbusów w swojej pełnej ekstazy wycieczki do MC, to ludziom pierdoli sie w głowie, są miejsca gdzie sie zapierdala i wiesz ze Twój błąd bedzie równy tylko twojej wycieczce karawanem, ale nie tu, nie w miejscach zbiorowej odpowiedzialności, ludzie myślcie za innych ...
Specjaliści. Nawet jeśli ten typ spojrzał w lusterko, mógł nie zauważyć tego samochodu. Po prostu zbyt duży kąt aby widzieć go w lusterku (oczywiście tuż przed rozpoczęciem manewru). Dlatego też nie tylko lusterka, ale i oglądać się przy wyprzedzaniu za ramiona gamonie.
Może on widział, że go chce wyprzedzić i zajechał mu drogę. Braliście to pod uwagę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów