📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy was już poj🤬o, żeby robić portal kucharski z sadistica?
Rozumiem pieczenie murzyna w oponacha z polewą benzynową, ale to gówno to tylko do sucharów.
Rozumiem pieczenie murzyna w oponacha z polewą benzynową, ale to gówno to tylko do sucharów.
Moja odpowiedź na monolog ów "pana" z pierwszych 10 sekund filmiku brzmi następująco:
Nie masz czasu - to idź do sklepu a nie rób z siebie pajaca na yt, nie wystarczy wrzucić kilka wulgaryzmów w zdania, by być fajnym.
Nie masz czasu - to idź do sklepu a nie rób z siebie pajaca na yt, nie wystarczy wrzucić kilka wulgaryzmów w zdania, by być fajnym.
po co mi znać Foodemperora, skoro dla mnie jest zwykłą sp🤬oliną na yt

NikeR napisał/a:
Nie znacie k🤬a FoodEmperora? Widać, że jakieś żółtodzióby.
Przepraszam, ja mam swoje życie i nie znam wszystkiego, i wszystkich na youtube.

WeedLover napisał/a:
Sadistic upada.
On już dawno p🤬lnął
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie